Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Τις εχω δει και αυτες πολυ καλος και αυτος

Αλλα αυτος ο Evan Eder ειναι αριστος...καλυτερες φωτογραφιες απο canon (και μαλιστα 350d) δεν εχω δει..

Σιγουρα θα τον βοηθανε πολλα οπως σωληνας τοπος φωτογρφισης..αλλα και παλι η δουλεια του ειναι αρκετα καλη

Και που να πιασουμε και τις φιλματες του....

Δημοσιεύτηκε
Καλές είναι οι φωτογραφίες του αλλά δεν είναι και εξωπραγματικές. Σε πολλές φαίνεται και αρκετός θόρυβος. Με λίγη προσπάθεια και ευνοϊκές συνθήκες δεν είναι δύσκολα τέτοια αποτελέσματα... :-k
Δημοσιεύτηκε
Με λίγη προσπάθεια και ευνοϊκές συνθήκες δεν είναι δύσκολα τέτοια αποτελέσματα...

Σε αυτο ζητω συγνωμη αλλα θα δαφωνησω.. :D

Δημοσιεύτηκε
Καλές είναι οι φωτογραφίες του αλλά δεν είναι και εξωπραγματικές. Σε πολλές φαίνεται και αρκετός θόρυβος. Με λίγη προσπάθεια και ευνοϊκές συνθήκες δεν είναι δύσκολα τέτοια αποτελέσματα... :-k

Θα διαφωνήσω οι Φωτογραφίες για τον εξοπλισμό που διαθέτει είναι όντως "εξωπραγματικές".

Είδες και εσυ το ελλατωμα που βρήκες είναι ο Θορυβος .Στο θέμα του θορυβου φταίει η Μηχανή ..απο την 350d,30d μήν περιμένεις και θάυματα αυτές είναι οι δυνατότητές τoυς ...ειδικα στα 800 και 1250 iso είναι super τα αποτελέσματα που δίνουν ...μπορει να χρησιμοποιει και κανα πρόγραμμα μείωσης Θορύβου ......Αν ειχε ο τύπος καμια Νικον D3 ή D700 θα Εβγαζε "Παπαδες" :-({|= :mrgreen: :mrgreen:

«Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good Night

Dylan Thomas (1914-1953)

Δημοσιεύτηκε

[quote="jimkopa

......Αν ειχε ο τύπος καμια Νικον D3 ή D700 θα Εβγαζε "Παπαδες" :-({|= :mrgreen: :mrgreen:

Με την D100 εγω μπορω να κανω κατι; ενταξει τραβαω με λειτουργια στην αποθορηβοποιηση,

και to Capture NX, αλλα βεβαια δεν εχω τον αισθητηρα των D3-D700.

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε
[quote name="jimkopa

......Αν ειχε ο τύπος καμια Νικον D3 ή D700 θα Εβγαζε "Παπαδες" :-({|= :mrgreen: :mrgreen:

Με την D100 εγω μπορω να κανω κατι; ενταξει τραβαω με λειτουργια στην αποθορηβοποιηση' date='

και to Capture NX, αλλα βεβαια δεν εχω τον αισθητηρα των D3-D700.[/quote]

Εχεις ιδιο αισθητήρα με αυτον που χρησιμοποιει ο Éder Iván.

H D100 ειναι μια αξιόλογη Φωτογραφική μηχανη(για την εποχη της ήταν πολυ καλη ). Για αστροφωτογραφια εχω μια ενσταση ..... για εκθεσεις αρκετών λεπτων (καπου ειχα διαβασει για οχι και τοσο καλη συμπεριφορα σε 5min+ εκθεσεις) ...(με τα σημερινα δεδομενα).

Αν θέλεις κανε μερικες 5λεπτες εκθεσεις σε 200 , 400, και 800 iso σε σκοταδι και στειλε μας καμια φωτο να δουμε ..αν οντως ισχυουν αυτα που διάβασα ...

«Μην βαδίζεις απαλά μέσα σε αυτήν την καλή νύχτα – Εξοργίσου, εξοργίσου ενάντια στον θάνατο του φωτός».Do Not Go Gentle Into That Good Night

Dylan Thomas (1914-1953)

Δημοσιεύτηκε

Ο τύπος έχει 5ιντσο αποχρωματικό μαζί με field flattener. Αυτά και μόνο δίνουν ωραίο επίπεδο πεδίο που αν εστιάσεις σωστά, έχεις πολύ ωραίο πεδίο. Σε συνδυασμό με πολλές μεγάλες εκθέσεις με οδήγηση και καλή επεξεργασία, μπορείς να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.

Προς Θεού, ο τύπος είναι πολύ καλός δεν λέω, απλά δεν μου φαίνεται εξωπραγματικός.

ΥΓ: Σε κάποιες βλέπω και είναι με 16ιντσο.

Δημοσιεύτηκε
Ο τύπος έχει 5ιντσο αποχρωματικό μαζί με field flattener. Αυτά και μόνο δίνουν ωραίο επίπεδο πεδίο που αν εστιάσεις σωστά, έχεις πολύ ωραίο πεδίο. Σε συνδυασμό με πολλές μεγάλες εκθέσεις με οδήγηση και καλή επεξεργασία, μπορείς να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.

Δεν πιστεύω οτι υπάρχει και άλλος παράγοντας που να επηρεάζει το αποτέλεσμα μιας φωτογραφίας εαν βάλουμε και τις ευνοϊκές συνθήκες, τι άλλο μένει...??

Το θέμα είναι πως θα διαχειριστείς τον εξοπλισμό σου, πως θα εκμεταλλευτείς τις συνθηκες και πως θα αξιοποιήσεις την πρώτη ύλη που θα σου δώσει η διαδικασία της αστροφωτογραφισης..η αστροφωτογραφιση δεν θελει κάποιο ταλέντο...

Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό αυτό που λέω...

Ειναι σαν να λες ενταξει σιγα παρε εναν καλο εξοπλισμο, χρησιμοποιησε τον με ευνοικες συνθηκες και καντο σωστα (κανε καλη οδηγηση και εστιαση), κανε και καλη επεξεργασια και θα εχεις εκπληκτικο αποτελεσμα...χαιρω πολυ...

Δεν υπαρχει τιποτα σε αυτον τον κοσμο που ειναι εξωπργαματικο... αξιλογο, ναι... εκπληκτικο, παλι ναι..

Ε λοιπον αυτος ο τυπος (οπως και πολυ αλλοι) εκανε αυτα που ειπες και ειχε ενα εκπληκτικο αποτελεσμα

Δημοσιεύτηκε

Οντως παιδια παρα πολυ καλες.Ριχτε μια ματια και σε αυτον εδω με καπως πιο υποδιεστερο εξοπλισμο και την 300d http://web.telia.com/~u18524382/

.Το εντυπωσιακο ειναι οτι με εναν σχετικα "βασικο"εξοπλισμο μπορεις να πετυχεις αποτελεσματα πολυ αξιολογα χωρις να εχεις σπαταλησει μια περιουσια.

Canon forever.... =D>

12\"OrionOptics f/4 λ/10,

Εq6SkyScan Pro,canon 350d(unmodified),Atik1HS,

8"f/6 Meade Starfinder Equatorial Reflector,

NexStar4 Maksutov

70mm Skywatcher(οδηγητικο)

Busnell 4,5\" Equatorial Reflector(το πρωτο μου)

Λοιπα εξαρτηματα...

Δημοσιεύτηκε

sevax τωρα ειδα οτι εχει αναφερθει και ο Walter :oops:

clear skyies....

12\"OrionOptics f/4 λ/10,

Εq6SkyScan Pro,canon 350d(unmodified),Atik1HS,

8"f/6 Meade Starfinder Equatorial Reflector,

NexStar4 Maksutov

70mm Skywatcher(οδηγητικο)

Busnell 4,5\" Equatorial Reflector(το πρωτο μου)

Λοιπα εξαρτηματα...

Δημοσιεύτηκε
[quote name="jimkopa

Με την D100 εγω μπορω να κανω κατι; ενταξει τραβαω με λειτουργια στην αποθορηβοποιηση' date='

H D100 ειναι μια αξιόλογη Φωτογραφική μηχανη(για την εποχη της ήταν πολυ καλη ). Για αστροφωτογραφια εχω μια ενσταση ..... για εκθεσεις αρκετών λεπτων (καπου ειχα διαβασει για οχι και τοσο καλη συμπεριφορα σε 5min+ εκθεσεις) ...(με τα σημερινα δεδομενα).

Αν θέλεις κανε μερικες 5λεπτες εκθεσεις σε 200 , 400, και 800 iso σε σκοταδι και στειλε μας καμια φωτο να δουμε ..αν οντως ισχυουν αυτα που διάβασα ...

Δημητρη εχω αυτην εδω με αποθορηβοποιηση,

http://www.astrovox.gr/forum/album_showpage.php?pic_id=7277

Για τα υπολοιπα ναι σωστα εχεις διαβαση,το εχω διαπιστωση στις πρωτες

δοκιμες μου.Πριν 2 χρονια

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε
[quote name="jimkopa

Δημητρη εχω αυτην εδω με αποθορηβοποιηση,

http://www.astrovox.gr/forum/album_showpage.php?pic_id=7277

Για τα υπολοιπα ναι σωστα εχεις διαβαση,το εχω διαπιστωση στις πρωτες

δοκιμες μου.Πριν 2 χρονια

Ειναι αυτο που ελεγα ...αν δεν κανω λαθος αναμεσα στα αστρα εχει κοκκινα pixel ...

Dylan Thomas (1914-1953)

• 5 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης