Hlias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2010 Παιδια μόλις είδα το άρθρο για τον Αρίσταρχο και είμαι έκπληκτος Λοιπον ας προσπαθήσουμε να δώσουμε περισσοτερη δημοσιοτητά στο θέμα, εγώ το εχω βάλει στο blog μου http://ellinikosistos.blogspot.com/
iorant Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2010 Να παραθεσω μια απαντηση -Υποσχεση.doc Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι
jetsurf Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2010 Παιδιά συγχαρητήρια για τις δημοσιεύσεις σας,δεν είχα ιδέα!Αίσχος για τη πολιτεία και την απάθεια της!Το έχω στο πρόγραμμα μου να τον επισκευτώ και γιατι οχι να μην οργανωθει μια εκδρομή-παράλληλη με χιονοδρομίες>>>>> Σα βγεις στο πηγαιμό για την Ιθάκη,να εύχεσαι να ''ναι μακρύς ο δρόμος,γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις...--Κ. Καβάφη
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2010 Καλά, Δημήτρη (Καπετανάκη) με έστειλες! Τώρα μόλις το διάβασα, μου είχε ξεφύγει το thread. Τι να πω, έχεις κότσια, αλλά πήρες και μεγάλο ρίσκο. Συγχαρητήρια, αλλά την επόμενη φορά που θα φανείς τολμηρός, φρόντισε να πάρεις και κανένα φίλο μαζί σου. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα δυσκολευτείς να βρεις!
nikos paschalis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2010 Να παραθεσω μια απαντηση -Υποσχεση Ζησε Μαη μου ...δηλαδη. "Αλλαξε ο Μανωλιος ....." αντε να δουμε επιτελους. Νίκος ΠασχάληςΑστεροσκοπείο Nunki-Σκιαθοςwww.nunki.gr
George Makris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2010 Αχ κάποτε ήμουν ορειβάτης και (ως φοιτητής στην Πάτρα) σκιέρ τον Χελμό...Να πάμε Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
PapGeo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2010 Αυτά τα φοιτητικά χρόνια… Τι μου θύμισες τώρα! Μια από τα ίδια κι εγώ. Πεζοπόρος και σκιέρ στον Παρνασσό!Να πάμε!
sevax Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2010 Αχ κάποτε ήμουν ορειβάτης και (ως φοιτητής στην Πάτρα) σκιέρ τον Χελμό...Να πάμε Αυτά τα φοιτητικά χρόνια… Τι μου θύμισες τώρα! Μια από τα ίδια κι εγώ. Πεζοπόρος και σκιέρ στον Παρνασσό!Να πάμε! Τα μελοι του Ο.Γ.Α. θα τα παρετε μαζι;Χεχε,χε,.....προεδρε Αντωνηηηη...πες κατι..Οσοι παραταμε το βουνο το ριχνουμε στην αστρονομια Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
iorant Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2010 Να παραθεσω μια απαντηση -Υποσχεση Ζησε Μαη μου ...δηλαδη. "Αλλαξε ο Μανωλιος ....." αντε να δουμε επιτελους. αυτο ειναι μια ενημερωση οτι γνωριζουν πλεον το ζητημα. Για να μην μας πουν οτι δεν το γνωριζαν (αφου αλλαξε προσφατα η πολιτικη ηγεσια) Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα