Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Συμμετεχω στο παννελληνιο διαγωνισμο αστρονομιας που θα γινει στις 30 Οκτωβριου!Οι μερες πλησιαζουν και δεν μας εχει ενημερωσει κανεις για τιποτα!Η διοργανωση μου φενετε πολυ προχειρα στημενη :-k !Μηπως γνωριζει κανεις κατι?
Δημοσιεύτηκε

παιδια αποκλειεται να ειναι 30 οκτωβριου..?! μηπως ειναι αλλος διαγωνισμος και εγινε λαθος? :-k :?:

διοτι παρακολουθω και εγω τη σελιδα που ανεβασε η tsaprazi και η προκυρηξη δεν εχει ανακοινωθει ακομα :!: και μας στο σχολειο δεν εχουν πει τιποτα...εχουν ανακοινωσει βεβαια αλλους διαγωνισμους πχ μαθηματικα κτλ...αλλα δεν νομιζω..δεν θα ξεραμε κατι>?

Τα παντα ρει... :wink:
Δημοσιεύτηκε

νομιζω το επιβεβαιωσα...δεν ειναι ο ετησιος διαγωνισμος που διοργανωνεται απο την εταιρια αστρονομιας και διαστηματος(στο βολο)!

αυτο που ξερουμε ολοι πως γινεται καθε χρονο κτλ! ειναι στα πλαισια του φεστιβαλ αστρονομιας και με παιδια γυμνασιου που θα διεξαχθουν παρουσιασεις και αλλες εκδηλωσεις! (αν κανω σε κατι απο τα παραπανω λαθος να με διορθωσετε :mrgreen: ) παντως ειμαι σιγουρη πως και αυτο σιγουρα 8α ειναι πολυ ενδιαφερον και πετυχημενο! :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Bρε παιδιά μην μπερδεύετε το παιδί!Διαβάστε λίγο καλύτερα το θέμα, προκαλείτε συγχύση και τον παραπληροφορείτε.

Άλλο ο διαγωνισμός Αστρονομίας που διοργανώνει η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και άλλο ο διαγωνισμός αστρονομίας που διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Ο διαγωνισμός αστρονομίας διοργανώνεται από την ΕΕΦ μόνο φέτος λόγω του παγκόσμιου έτους Αστρονομίας για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.

Αγαπητέ Hlias το πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί από την EEΦ:

http://www.eef.gr/happenings/view/151

Δεν νομίζω να χρειαστεί να σε ενημέρωσουν.

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

δεν νομιζω πως τον παραπληροφορουμε ! απλα ετσι οπως ειπωθηκε το θεμα,μας αποπροσανατολισε απο μονο του-

στο πρωτο μου μηνυμα δεν ειχα επισκεφτει τη σελιδα που μιλαει γιαυτον τον διαγωνισμο οποτε και εγω μπερδευτηκα στην αρχη κ λεω τι στο καλο..οταν ειδα σε τι ακριβως αναφερεται πηγα να διορθωσω αυτα που ειχαμε πει απο πανω και να τα ξεχωρισω!(μιλαω προσωπικα για μενα τωρα) =;

Δημοσιεύτηκε

Γράφει και το θέμα ότι απευθύνεται στο διαγωνισμό της ΕΕΦ και όχι στον διαγωνισμό της Ε.Α.Δ.Β. :)

Καλό θα ήταν να μην γράφετε τόσο βεβιασμένα γιατί προκαλείται σύγχυση και μπερδεύεται ο άλλος. :wink: Αυτά.

Μια παρατήρηση έγινε και καλό θα ήταν να μην συνεχιστεί. =;

:cheesy: :cheesy:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

Δημοσιεύτηκε
Nancy, όταν η Tsaprazi απάντησε, το ΕΕΦ δεν είχε λεχθεί ακόμα. Όταν ξεκαθαρίστηκε, το πρόσθεσα εγώ στον τίτλο για να μη γίνεται μπέρδεμα. Οπότε μην κατηγορείτε άδικα κανέναν ότι παραπληροφορεί.
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Ανδρέα το θεωρώ μικρότητα και γελοιότητα το να γράφεις δημοσίως κάτι που σου ανέφερα σε προσωπικό μύνημα.Αυτό που σου έστειλα ήταν μια απλή παρατήρηση και τίποτα παραπάνω.Όυτε κατηγορία ούτε τίποτα..

Εσύ ο ίδιος είπες ότι τις διαφορές μας πρέπει να τις εκφράζουμε σε πμ και όχι δημοσίως αλλά εσύ δεν το τήρησες και με αυτό τον τρόπο θίγεις έμενα προσωπικά καθώς οι παραπάνω απαντήσεις ήταν παραπλανητικές, αφού δεν αναφερόταν στο αντικείμενο που ζητούσε το παιδί.

Αυτό πραγματικά με ενόχλησε και αποχωρώ από το φόρουμ.Δεν είμαι διατεθειμένη να ακολουθήσω αυτή την νοοτροπία των τσακωμών και των διαπλεκτισμών.

Καλή συνέχεια στους υπόλοιπους.

Και ελπίζω να σταματήσει η νοοτροπία κάποιων θεμάτων..Που δυστυχώς παρατηρώ μόνο στα ελληνικά και όχι στα ξένα φόρουμ..

Αυτά.

Δημοσιεύτηκε
Bρε παιδιά μην μπερδεύετε το παιδί!Διαβάστε λίγο καλύτερα το θέμα, προκαλείτε συγχύση και τον παραπληροφορείτε.

Απάντησα αποκλειστικά και μόνο με βάση αυτά που γράφεις στο δημόσιο μήνυμα πιο πάνω όπου λες ότι παραπληροφορούν και καμία αναφορά δεν κάνω σε ό,τι μου έγραψες στο πμ.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Απάντησα αποκλειστικά και μόνο με βάση αυτά που γράφεις στο δημόσιο μήνυμα πιο πάνω όπου λες ότι παραπληροφορούν και καμία αναφορά δεν κάνω σε ό,τι μου έγραψες στο πμ.

Μόνο που μου καταλόγισες ότι κατηγόρησα την tsaprazi ενώ δεν έγραψα τίποτα για αυτήν εδώ, κατάλαβα...Και δεν αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε αυτή αλλά στα παραπάνω μυνήματα που δεν είχαν κάποια σχέση με το περιεχόμενο του θέματος.

=;

ΤΕΛΟΣ

Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης