Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2010 Φέτος συνολικά πόσα άτομα πήραν μέρος; Συνολικά εννοώ, και γυμνάσιο και λύκειο.. Σκεφτείτε πόσα γραπτά είχαν να διορθώσουν πέρυσι και βγήκε αρχές Μάρτη, τώρα με του γυμνασίου, πότε θα βγουν; Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2010 Εγώ έστειλα μήνυμα στον κύριο Ζαχείλα και μου είπε ότι θα βγουν τέλη Φεβρουαρίου τα αποτελέσματα!
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2010 Σήμερα είναι 15, δε θα περιμένουμε πολύ.. Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Sylar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2010 Ναι ομως θα αργησουμε να μαθουμε αν θα περασουμε ετσι ωστε να διαβασουμε για την επομενη φαση....
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2010 Εντάξει, λίγο πολύ, πιστεύω γνωρίζουμε ποιος πέρασε και ποιος όχι, ακόμα κι αν δεν είμαστε σίγουροι για τη βαθμολογία. Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Sylar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2010 Αφου γνωριζεις ποιος περασε και ποιος οχι δεν λες και μας να ξερουμε αν περασαμε η οχι?
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2010 Δε θέλω να παρεξηγηθώ, εννοώ ότι ξέρει ο καθένας για τον εαυτό του αν έγραψε καλά ή όχι. Και από πού έως πού να ξέρω εγώ ποιος πέρασε και ποιος όχι; Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Ioanna K. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Βγήκαν τα αποτελέσματα !! Συγχαρητήρια σε όλους!! If anybody ever had a heart,well.. He wouldnt be alone..Matchbox 20, Hang
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Ευχαριστούμε,Πέρασαααα!!!Τα λέμε στο Βόλο συνάδελφοι!!
Sylar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 γεια χαρρραααααααα σε ολους!Τα λεμε στον Βολο!Περασα!;D
Ioanna K. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Κι εγωωωω Ειμαι με στην τρελη χαρα! Αν και ανυσηχω λιγο γιατι δεν ξερω τι θεματα μπορει να πεσουν στον τελικο..Τα θεματα της 2ης φασης του Γυμνασιου ηταν τελειως διαφορετικα απο αυτα που περιμενα..Οπως και να 'χει η εμπειρια μετραει! Τα λεμε στο Βολο! If anybody ever had a heart,well.. He wouldnt be alone..Matchbox 20, Hang
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Εννοείται πως μετράει η εμπειρία.Ούτως ή άλλως και εγώ δεν θα διαβάσω πολύ αφού έχω και τις πανελλήνιες... Τα λέμε astrovoxites
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Περάσαμε αλλά είμαστε πλήρως απογοητευμένοι ! Πω Πω τι βλακίες μπορεί να έκανα! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
Ioanna K. Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Χαλαρα Θα επανορθωσεις στον τελικο If anybody ever had a heart,well.. He wouldnt be alone..Matchbox 20, Hang
Alexander Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά Ακόμα σε σε όσους δεν πέρασαν για την προσπάθεια και κυρίως για το ενδιαφέρον !Προσωπικά χάρηκα πολύ με το αποτέλεσμα !Τα λέμε στον τελικό ! Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Θα σας κανονίσω στον τελικό κύριε Βορριά!!!! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Συγχαρητήρια σε όλους! Καλή επιτυχία στο Βόλο!!! Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Έσκισες κυρία μου!!! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
Vagg Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 ΜΠΡΑΒΟΟ σε ολους παιδιααα!!προσωπικα και εγω ειμαι πολυ χαρουμενη!! τα λεμε στο Βολοοο στις 13! Τα παντα ρει...
Makis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Μπράβο μας σε όλους. Θα τα πούμε στο Βόλο. Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς! Μάκης ΛυκόπουλοςΜέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2010 Έσκισες κυρία μου!!! Ευχαριστώ πολύ. Τα καλύτερα σε όλους και πάλι! Τα λέμε στο Βόλο σε... 15 ημέρες... 7 ώρες... 43 λεπτά και... 2 δευτερόλεπτα!! Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
vroxh Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2010 Περάσαμε αλλά είμαστε πλήρως απογοητευμένοι ! Πω Πω τι βλακίες μπορεί να έκανα! +1 Νικολα... ειμαι πολυ απογοητευμενη... αλλα ας πουμε οτι... "τα καλυτερα ερχονται" παιδες τα λεμε στον Βολο και συγχαρητηρια σε ολους! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
koyote Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2010 Συγχαρητηρια σε ολους παιδια!!!!Γνωστους και αγνωστους!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
ASTRONOMOS1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2010 Άκυρη ερώτηση προς Tsaprazi: Ξέρεις να λύνεις ολοκληρώματα?
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2010 Έχεις πμ για να μην επιβαρύνουμε το φόρουμ. Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα