Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Εδω και ενα μηνα και κατι, ενας γειτονας σε μια πολυκατοικια λιγο παρακατω εχει φωταγωγησει πληρως το μπαλκονι του. Και οταν λεμε φωταγωγησει ενοουμε το εχει κανει φαρο κανονικο!(η φωτογραφια μιλαει απο μονη της). Μεχρι προτινος τα εκλεινε γυρω στις 10-11 το βρασυ οποτε δεν ειχα προβλημα με την παρατηρηση, αλλα τωρα τα αφηνει ολη νυχτα! Ειχα που ειχα την φωτορυπανση, το μπαλκονι που μου επιτρεπει να βλεπω μονο το δυτικο ημισφαιριο του ουρανου, τωρα ηρθε και αυτο.

Τι λετε να κανω?Υπομονη μπας και γινει τιποτα?Ή Να παω να του χτυπησω το κουδουνι και να τον παρακαλεσω? Δεν ξερω και σε τι ανθρωπο θα πεσω...

IMG_1707.thumb.JPG.2fb4abe9b8a70311301396e7fe1c070b.JPG

Περικλης

ΔS>0: A change we can believe in.

Δημοσιεύτηκε

Wow! :shock: Που λένε οι Αγγλοσάξωνες.

Νομίζω πως, όπως φοβάσαι πως θα πέσεις σε ιδιότροπο άτομο, κάπως έτσι θα σε αντιμετωπίσει και αυτός. ''Τι θέλει αυτός τώρα από εμένα και χτυπά την πόρτα μου''. Μπορεί όμως και να τα βρείτε, δεν χάνεις τίποτε.

Ειδάλλως, μπορείς να κατασκευάσεις ένα φωτοπέτασμα. Ένας στύλος με ένα παραλληλόγραμμο στην κορυφή του, από κάποιο αδιαφανές υλικό, μπορεί να κόψει τα επελαύνοντα φωτόνια από το οπτικό σου πεδίο.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Περιμενε να του ΄ρθει ο λογαριασμος της Δ.Ε.Η. :mrgreen:

Εκτος απο το ρευμα που "καινε" αν οι λαμπες αυτες ειναι δυνατες (αρα δεν εχει πολλες μικρες ) θα ειναι και σχετικα ακριβες οταν με το καλο ( ή με το κακο :mrgreen: ) καουν .

Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημοσιεύτηκε

Δεν ξερω αν οποιοδηποτε φωτοπετασμα θα βοηθησει, αφου μετακινω το τηλεσκοπιο αρκετες φορες οταν παρατηρω(κυριως γιατι προσπαθω να δω πισω απο φυσικα εμποδια, συνηθω κεραιες) Μαλλον η διπλωματια θα ειναι ο δρομος, αλλα ισως να περιμενω και λιγο ποτε δεν ξερεις.

Δεν μπορω να καταλαβω παντως γιατι καποιος να θελει τοσα φωτα στο μπαλκονι του... Μπας και περιμενει κατεβουν τιποτα ουφο και θελει να μαρκαρει τον αεροδιαδρομο?

Περικλης

Δημοσιεύτηκε
:lol: Ίσως να θέλει να κάνει ηλιοθεραπεία βραδιάτικα. Αν δεν βρεις λύση ρίξε τρείς τέσσερις φορές τον γενικό διακόπτη της πολυκατοικίας να του κάψεις τα λαμπάκια!:twisted: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :twisted:
Δημοσιεύτηκε
Μπας και περιμενει κατεβουν τιποτα ουφο και θελει να μαρκαρει τον αεροδιαδρομο?

Ναι, για να πάρουν και το αρχιούφο (αυτόν) μαζί τους και να φύγουν σε γαλαξίες μακρινούς...

Δημοσιεύτηκε

λοιπον η λυση ειναι μια ,επειδη πιστευω οτι εαν πας να του μιλησεις θα σε παρει με τις πετρες δες αυτο εδω

απλο,δυνατο ,αθορυβο.

απο το μπαλκονι σου εχεις τελειο πεδιο.

ασε που δεν θα μαθει ποτε γιατι καηκαν ολες οι λαμπες μαζι...

δες στο σας επενδυση!

Η ΑΣΤΡΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ !!!!!

astronomy for all

http://mechntua.blogspot.com/

Δημοσιεύτηκε

Περικλή, αν ακολουθήσεις την λύση του αεροβόλου...σε βλέπω να τρέχεις με προβλήματα με τον νόμο! 8-[

ΔΕΝ συνίσταται, παρά μόνο αν όλη η φάση διαδραματιζόταν στην επαρχία με καμία απλή λάμπα. Τώρα, όπως το βλέπω δεν είναι και τόσο απλό. Αν σε πάρει κάνα μάτι την έβαψες! [-X Επικίνδυνα εγχειρήματα..

Τι φωτίζει ακριβώς ο ανεγκέφαλος γείτονας; Μήπως κάνει διαφήμιση σε κάτι; Πάρε κυάλια και ρίξε μια ματιά... :-k

Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα και θα του έλεγα ευγενικά και πολύ απλά, ότι τα φώτα πέφτουν στο δωμάτιό μου (και καλά ότι μένω απέναντι) και ότι με ενοχλούν σε τεράστιο βαθμό τη νύχτα, τόσο που ούτε τα παντζούρια/ρολλά βοηθάνε (που λόγος για Αστρονομική παρατήρηση... με τίποτα! 8-[ :-$ )

Οποιαδήποτε τέτοια βλακειούλα μπορεί να τον κάνει να τα κλείσει πιστεύω για κάποιες ώρες τη νύχτα, παρά να του πεις κάτι για Αστρονομία...θα σε κοιτάξει με το ηλίθιο εκείνο αγελαδινό βλέμμα... :lol: :lol:

Την λύση με το αεροβόλο... use at your own risk!

Κάτσε ήρεμος φίλε μου, αυτό σου έλειπε τώρα... άσε μη μπλέξεις και είσαι και μικρό παιδί...=; =;

Τώρα αν δε πιάσει τίποτα από τα ακίνδυνα επιχειρήματα που είπαμε παραπάνω...εγώ πάλι θα πήγαινα στη Δημοτική αστυνομία...οτιδήποτε υπερβολικό, το οποίο ενοχλεί και κάνει δύσκολη τη ζωή στους υπόλοιπους..πρέπει να καταστέλλεται! Είτε είναι τρομερά δυνατή μουσική/κρότοι, φασαρίες, εκτυφλωτικά φώτα..

Και με Αστρονομία να μην ασχολείσαι δηλαδή...τόσο δυνατά φώτα είναι άκρως ενοχλητικά!!! :x

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Όντως, φιλε Περικλή, με το όπλο μπορεί να σε πάρει κανενα ματι, και μετά να μη ξέρεις από πού να τρέχεις.... μέχρι στη στενή μπορεί να σε χώσουν, άνευ υπερβολής. Ο Τάσος έχει δίκιο.

Τώρα, το να πας και να του χτυπήσεις το κουδούνι και να τον παρακαλέσεις να τα σβήνει γιατι ''είσαι ακριβώς απέναντι και σε ενοχλούν'', είναι μία ευγενική κίνηση που ναι μεν θα μπορούσες να κάνεις, αλλά το θέμα είναι, δε, ότι όπου υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, 800000000000000% θα πέσεις σε βρωμάνθρωπο (σε χαρακτήρα εννοώ) που μέχρι και να σε διολοστείλει μπορεί (ή ποιος ξέρει μη σου πει και χειρότερα.... όλα να τα περιμενεις). Βέβαια, δε θα χάσεις - φαντάζομαι - και τίποτα να κάνεις μια απόπειρα.

Εγώ είχα έναν ενοχλητικό παππού στην Πάρο, καμια διακοσαριά μετρα απέναντι από το εξοχικο, και ενώ του μίλαγα με το καλό ότι το προβόλι που άναβε ητανε ενοχλητικό για τον ενα και τον αλλο λογο, με εβρισε. Ε, έφτιαξα και γω μερικές ρουκέτες οινοπνεύματος (και φυσικά τα παρελκόμενα - αναπτήρες, γάντια, δοκούς εκτόξευσης, πήγα κοντα ένα βραδυ πολύ αργά, όταν διαπίστωσα με τα κυάλια ότι το σαραβαλο που οδηγεί έλειπε, και του τσάκισα το προβόλι του. Σε βεβαιώνω ότι δε μου ειπε το παραμικρό (δε φαντάζομαι να πηρε και χαμπάρι ποιος του τη φόρεσε).

Όμως, αν του απευθυνθείς και μονο για το ''φωτιστικό'' του, ναι, θα σε κοιτάξει - αρχικά σαν ενοχλημένο βόδι, και μετά προετοιμάσου για ''εξάψαλμο''. Πλέον, η καλύτερη λύση είναι να του κάνεις αυτό με το διακόπτη της πολυκατοικίας του που σου είπανε πιο πάνω. Πρόσεχε όμως και δω μη σε πάρει κανενα ματι.

Ωστόσο, ναι, μπορεί να φωτίζει και τον αεροδιάδρομο, πού ξέρεις. Περιμένει να έρθει το ''όχημα'' να τον πάει άτα σε άλλο γαλαξία..... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :-k :-k :evil: :evil:

Υπομονη και εύχομαι να βγάλεις άκρη μια και καλή, με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Γιάννης

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε

Βασικά η φωτογραφία είναι κουνημένη και δεν έχεις αφαιρέσει το dark frame. Από focus επίσης δεν πρέπει να έχεις κάνει καλό αλλά δεν μπορώ να πω σίγουρα. Και μη μας πεις ότι φταίνε τα φώτα του γείτονα γι αυτό... Απαράδεκτος, απλά απαράδεκτος...

Σε συμπονάω πάντως γιατί εγώ έχω το αντίστοιχο πρόβλημα με μια μάντρα αυτοκινήτων που έχει προβολείς για να φωτίζει το οικόπεδο. Δεν έχω πάει ακόμα να πω τίποτα, γιατί κατά βάθος περιμένω να κλείσει, λόγω οικονομικής κρίσης.

Disclaimer: Είμαι Celestronάς τί να κάνω;
Δημοσιεύτηκε

:lol: :lol:

Μπορεί να ναι κανένας "δικός μας" και να ψάχνει παρέα για παρατήρηση. :P

Φωταγώγησε και συ τη βεράντα σου! Ή βάλε προβολέα που να σημαδεύει στη δικη του! Περιμένουμε εξελίξεις...

Δημοσιεύτηκε

Χμμ. Νομίζω ένας ανύποπτος επισκέπτης πιθανώς θα οδηγηθεί σε εσφαλμένα συμπεράσματα για τις προθέσεις των ερασιτεχνών αστρονόμων, καθώς ίσως καταστεί αδύνατον να αντιληφθεί το ιδιότυπο χιούμορ που εκδηλώνεται με τον επιπόλαια λεκτικά επιθετικό αυτόν τρόπο. Καλό είναι να προσπαθήσουμε όλοι ώστε να μην παραπλανηθεί ο ενδεχόμενος αναγνώστης.

Ως επαγγελματικά σχετικός θα ήθελα να επισημάνω πως η αμοιβαία προκατάληψη δύναται να οδηγήσει σε αμοιβαία επιθετικότητα και να προτείνω, επιδεικνύοντας την ανωτερότητα που μας χαρίζει η υπερβατική μας ενασχόληση με τ'άστρα, να μην υποκύπτουμε στο γνωσιακό σφάλμα προεξόφλησης της συμπεριφοράς ενός αγνώστου, αντλώντας μνημονικό υλικό από προγενέστερες αρνητικές μας εμπειρίες, είτε, ακόμη χειρότερα, τη απουσία ανάλογων καταγραφών, βασιζόμενοι σε απλή προκατάληψη.

Ας φερθούμε ως πρεσβευτές της αστρικής κοινωνίας, κοσμοπολίτες του σύμπαντος και προάγγελοι μιας νέας τάξης πραγμάτων όπου η ανθρώπινη μικρότητα συνθλίβεται από τα ασύληπτα οικουμενικά μεγέθη. Ας απαντήσουμε στα -ίσως αθέλητα- επιθετικά φωτόνια του γείτονα με το φως της ευγενούς ανέλιξης που προσφέρουν η εξερεύνηση της γνώσης και η σύζευξη με τους αστρίους γεννήτορές μας, τους απόμακρους ήλιους των οποίων συλλέγουμε και ανακλούμε την αρχαιότατη λάμψη. :-$

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
:lol: :lol:

Μπορεί να ναι κανένας "δικός μας" και να ψάχνει παρέα για παρατήρηση. :P

Φωταγώγησε και συ τη βεράντα σου! Ή βάλε προβολέα που να σημαδεύει στη δικη του! Περιμένουμε εξελίξεις...

χαχα καλό.Η καλύτερη ιδέα ...σπάστου τα νεύρα...κάνε την ταράτσα σου αεροδρόμιο...βάλε και χρωματιστά φώτα..θα σκάσει απο το κακό του.Βρές απ`όπου μπορείς να δανειστής λάμπες και προβολείς(κάνε έρανο απο φίλους και συγγενείς όλοι θα καταλάβουν το πρόβλημα σου.) και βάλε τους καρφί να βλέπουν το μπαλκόνι του.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!](*,)

«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν. :-$

Δημοσιεύτηκε
Περικλή, αν ακολουθήσεις την λύση του αεροβόλου...σε βλέπω να τρέχεις με προβλήματα με τον νόμο! 8-[

ΔΕΝ συνίσταται, παρά μόνο αν όλη η φάση διαδραματιζόταν στην επαρχία με καμία απλή λάμπα. Τώρα, όπως το βλέπω δεν είναι και τόσο απλό. Αν σε πάρει κάνα μάτι την έβαψες! [-X Επικίνδυνα εγχειρήματα..

Τι φωτίζει ακριβώς ο ανεγκέφαλος γείτονας; Μήπως κάνει διαφήμιση σε κάτι; Πάρε κυάλια και ρίξε μια ματιά... :-k

Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα και θα του έλεγα ευγενικά και πολύ απλά, ότι τα φώτα πέφτουν στο δωμάτιό μου (και καλά ότι μένω απέναντι) και ότι με ενοχλούν σε τεράστιο βαθμό τη νύχτα, τόσο που ούτε τα παντζούρια/ρολλά βοηθάνε (που λόγος για Αστρονομική παρατήρηση... με τίποτα! 8-[ :-$ )

Οποιαδήποτε τέτοια βλακειούλα μπορεί να τον κάνει να τα κλείσει πιστεύω για κάποιες ώρες τη νύχτα, παρά να του πεις κάτι για Αστρονομία...θα σε κοιτάξει με το ηλίθιο εκείνο αγελαδινό βλέμμα... :lol: :lol:

Την λύση με το αεροβόλο... use at your own risk!

Κάτσε ήρεμος φίλε μου, αυτό σου έλειπε τώρα... άσε μη μπλέξεις και είσαι και μικρό παιδί...=; =;

Τώρα αν δε πιάσει τίποτα από τα ακίνδυνα επιχειρήματα που είπαμε παραπάνω...εγώ πάλι θα πήγαινα στη Δημοτική αστυνομία...οτιδήποτε υπερβολικό, το οποίο ενοχλεί και κάνει δύσκολη τη ζωή στους υπόλοιπους..πρέπει να καταστέλλεται! Είτε είναι τρομερά δυνατή μουσική/κρότοι, φασαρίες, εκτυφλωτικά φώτα..

Και με Αστρονομία να μην ασχολείσαι δηλαδή...τόσο δυνατά φώτα είναι άκρως ενοχλητικά!!! :x

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ (για οσους δεν το καταλαβαν)

Η ΑΣΤΡΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ !!!!!

astronomy for all

http://mechntua.blogspot.com/

Δημοσιεύτηκε
Πίγενε και πέστου ότι κάνεις μια πολύ σοβαρή έρευνα αστρονομίας και δεν μπορείς με το φάρο που έχεις εγκαταστήσει και θα του βάλεις χρονικό όριο π.χ στις 10 να τα κλείνει γιατί εμποδίζει για τον παραπάνω λόγο ή να της αλλάξει και βάλει κόκκινες.Αν δεν πετύχει προειδοποίησε τον ότι θα μαζέψεις υπογραφές από τα γύρο σπίτια γιατί νομίζω δεν γίνεται να πειράζει μόνο εσένα για τα βγάλει από το μπαλκόνι.

Ότι κι αν υπάρχει εκεί έξω θα το ανακαλύψούμε εμείς οι ερασιτέχνες ατρονομοι.

http://photosbyraphail.webs.com/

Δημοσιεύτηκε

I hate it when people do that.

If I had the money and the inclination, I would offer to have a screen built that would block the light from hitting my balcony and at the same time not interfere with illuminating his/her own balcony. I could also build a screen on my own balcony to block out the lights.

Looking at you image, I can see that the closer neighbors have their homes really illuminated. The main question that comes to mind is this, "is the area zoned for the installation of such lights?" Perhaps there is a law against installation of such bright lights in a residential area. They are a nuisance all right.

Considering the cost electricity, the person must have lots of money or else owns a lot of stocks in DEH (the electricity company).

Keep us posted.

-Fred

www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.uk

www.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)

www.imca.cc (#9181)

www.alpo-astronomy.org

Astrovox Member #4.

Doing astronomy since 1970

Sky & Tel subscriber since 1971

www.highdeserttelescopes.com

Δημοσιεύτηκε

Πάντως εμένα ο φίλος μου ο Μπάμπης που έχει μπακάλικο απο κάτω απο το σπίτι μου, όταν εγκατέστησε την καινούργια πινακίδα που λάμπει σαν φάρος, είχε προβλήματα με τον γείτονα και τελικά υποχρεώθηκε να την σβύνει στις 23:30.

Βέβαια, αυτή είναι μία κίνηση που για εσένα φοβάμαι δεν πάιζει καθώς μένεις αρκετά μακρυά, αλλα αν τσιγκλίσεις τους γείτονες του.......

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ (για οσους δεν το καταλαβαν)

Μιχάλη, φυσικά και κατάλαβα τον τόνο σου και την αστειευόμενη πρόθεσή του. Μην αρπάζεσαι, απλώς ήταν και μια ευκαιρία να πούμε και πιο είναι το σωστό..

Εγώ ο ίδιος έχω βρεθεί πολλές φορές στον πειρασμό να πάρω ένα αεροβόλο και να "στείλω" ότι λάμπα υπάρχει τριγύρω..Μου υπενθυμίζω τις συνέπειες όμως και μου φεύγει η "όρεξη"..

Καλό είναι λοιπόν, να λέμε και το σωστό καμιά φορά, ακόμη και αν αυτό εξυπακούεται.. :wink: :P

Επίσης, ο γραπτός λόγος παρεξηγείται άθελά του και πολλές φορές..βάλε και καμιά φατσούλα να αναδείξεις το ύφος σου πιο εύστοχα... =P~ :)

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε
Εγώ καταλαβαίνω απόλυτα τον Περικλή σε απόσταση 500μ από το σπίτι μου έχει γήπεδο ποδοσφαίρου στα νοτιοδυτικά, και μερικά χιλιόμετρα μακριά στα ανατολικά άλλο ένα, φυσικά δεν είναι μόνιμα αναμμένοι οι προβολής αλλά όταν ανάψουν από ανατολικά και νοτιοδυτικά δεν βλέπεις τίποτα!!! ](*,) ](*,) #-o :cry: :shock:
Δημοσιεύτηκε

Καλα προφανως το θεμα με το αεροβολο ειναι εκτος, μην μας μπαγκλαρωσουν κιολας. Επισης τωρα προσεξα οτι τα φωτα τα εχει ανοιχτα και την μερα, οποτε υπαρχει η περιπτωση να εχει φυγει και να τα εχει ξεχασει. Μου φαινεται οτι το σαββατοκυριακο θα παω να δω τι γινεται και βλεπουμε.

Στην χειροτερη θα δω και την επιλογη της αστυνομιας γιατι οντως το φως ειναι ενοχλητικο και για το υπολοιπο 99.99% των γειτονων που δεν εχουν τηλεσκοπιο! Να φανταστειτε οτι το βραδυ μπορει να περιφερθεις μεσα στο σαλονι χωρις να αναψεις ουτε ενα φως!

Σημειωση:Εβαλα πιο καλη φωτογραφια

Περικλης

Δημοσιεύτηκε

@ Λασιθιωτάκης:

Αυτό το ''ή να τις αλλάξει και να βάλει κόκκινες'', ήτανε όλα τα λεφτά, αλλά κάπου αλλού παραπέμπει κιόλας, χεχεχε.

Και αν ήτανε κόκκινες, σημαίνει ότι προφανώς θα υπήρχε και ιδιαιτέρως υψηλή επισκεψιμότητα. Επομένως, στην προκειμένη περίπτωση, η απορία λύνεται - κατ'αρχήν - δια της μεθόδου ''μπανιστήρι''.

Αργότερα, δεν έχεις παρά να κάνεις και συ μια τσάρκα, και να απολαύσεις κατ'ιδίαν το ''προϊόν''.

Αλλα εδώ η κατάσταση είναι τραγική. Κατανοώ τον Περικλή πλήρως, γιατί και γω την είχα παθει με το προβόλι του παππού από απέναντι, στην Πάρο, μέχρι που δεν ξαναλειτούργησε.

Όντως, μία πολύ καλή λύση είναι να τον πληρωσεις και συ με το ίδιο νόμισμα.

Βάλε και συ κανενα προβόλι. Για να δούμε, θα του αρεσει να βλέπει ένα προβόλι να του βομβαρδίζει με - το ίδιο φανταζομαι και γι αυτόν -ανεπιθύμητα φωτόνια το μπαλκόνι του? Έτσι, για να καταλαβει πόσο ενοχλητικός ειναι για τους γείτονές του.

Η άλλη λύση και η καλύτερη βεβαια, είναι όπως ειπώθηκε, να ενημερωθει η αστυνομία. Το θεμα ειναι αν θα κανει κατι για αυτο η αστυνομία, που δεν νομίζω......

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε
Αποκλείεται πάντως να μην παραπονεθεί κανένας άλλος γείτονας... Όλο και κάποια γριούλα, που δεν έχει τι να κάνει, θα πάει να του γκρινιάξει :P
π = ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΥ ΜΗΚΟΣ ΙΝΑ ΟΡΙΣΗ ΔΙΑΜΕΤΡΩ ΠΑΡΗΓΑΓΕΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΝ ΦΕΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΛΟΝ ΘΝΗΤΟΙ ΘΑ ΕΥΡΩΣΙ... :-k
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
επειδή το αεροβόλο είναι μία καλή λύση για το ufo σου αλλά με μεγάλο ρίσκο, εγώ θα σου πρότεινα ένα laser green ή ότι καλύτερο σε μεγάλη ισχύ και σημάδεψε τις λάμπες. αν θα πιάσει δε ξέρω εγώ όμως θα το δοκίμαζα.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης