efxar1sto Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2010 Έφτασε η αναβάθμισηhttp://sourceforge.net/projects/stellarium/files/Stellarium-win32/0.10.5/stellarium-0.10.5.exe/download?use_mirror=surfnetας το δοκιμασουμε
vossinakis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2010 εχει και επιλογη να το τρέξεις χωρίς opengl. Ετσι φαινονται καλύτερα τα γράμματα Βοσινάκης Ανδρέας
efxar1sto Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 Stellarium Mobile for Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.noctuasoftware.stellarium&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ub2N0dWFzb2Z0d2FyZS5zdGVsbGFyaXVtIl0.
akisn Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 Aυτή είναι η σωστή διεύθυνση:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noctuasoftware.stellarium&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ub2N0dWFzb2Z0d2FyZS5zdGVsbGFyaXVtIl0. Sky Watcher 60/700 Skywatcher Dobsonian 10''''
efxar1sto Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2013 Aυτή είναι η σωστή διεύθυνση:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noctuasoftware.stellarium&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ub2N0dWFzb2Z0d2FyZS5zdGVsbGFyaXVtIl0. έχεις δίκιο, το διόρθωσα...
arlaadams72 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 Υπάρχει πλεον η έκδοση 0.12.0 «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 Υπάρχει πλεον η έκδοση 0.12.0 Η οποία είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ, προβληματική με τρελά κουσούρια σε γραμματοσειρές και ομαλότητα στην κίνηση του ουρανού...τελικά πρέπει να το σκεφτόμαστε σοβαρά πριν κάνουμε κάθε αναβάθμιση σε αυτό το λογισμικό! Η αμέσως προηγούμενη έπαιζε πολύ καλά ευτυχώς. Πολύ κακώς που αναβάθμισα... «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
akisn Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 Δωρεάν έκδοση για το stellarium υπάρχει; Sky Watcher 60/700 Skywatcher Dobsonian 10''''
nikos_f3n Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 Παντως ο Διας οπου να ναι δειχνει παλι, καμμια σχεση με τον πραγματικο χρονο η κοιλιδα.. Εμενα παντως δειχνει να τσουλαει ομαλα... αν και δεν ξερω αν το εβαζα σε αργο μηχανημα. Εγω ειχα προβλημα οταν ειχα φορτωσει ολους τους κομητες και αστεροειδης Celestron 10" σε homemade dobsonian βαση.HEQ5 Pro synscanBresser skylux 70/700.Logitech webcam.A3 webcamSamsung pl70 12mp. compact cameraAcer Aspire One.
songless_bird Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2013 Υπάρχει πλεον η έκδοση 0.12.0 Η οποία είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ, προβληματική με τρελά κουσούρια σε γραμματοσειρές και ομαλότητα στην κίνηση του ουρανού...τελικά πρέπει να το σκεφτόμαστε σοβαρά πριν κάνουμε κάθε αναβάθμιση σε αυτό το λογισμικό! Η αμέσως προηγούμενη έπαιζε πολύ καλά ευτυχώς. Πολύ κακώς που αναβάθμισα...Σε 32bit λειτουργικο ειναι απροβληματιστο. Σε 64bit εχει τυχει να χρειαστω format για να τρεξει ξανα. Αν και συνηθως χρησιμοποιω το stellarium μεσα απο το puppy linux.Ενα μεγαλο προβλημα που ειχα με την ομαλοτητα της κινησης ειχε να κανει με του drivers της καρτας γραφικων μου και το opengl. Για κοιτα το λιγο. Θα σβήσουμε τα φώτα της πόλης των σπιτιώνθα έχουμε απόψε Γιορτή των αστεριών... Η Πούλια θ’ αναλάβει το μπαρ και τα ποτάκαι η Μεγάλη Αρκούδα θα φτιάχνει παγωτά
Johnny Who Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 Δωρεάν έκδοση για το stellarium υπάρχει;Το stellarium είναι δωρεάν, ανοιχτού κώδικα και ελέυθερο(as in speech). Σε 32bit λειτουργικο ειναι απροβληματιστο. Σε 64bit εχει τυχει να χρειαστω format για να τρεξει ξανα. Αν και συνηθως χρησιμοποιω το stellarium μεσα απο το puppy linux. Ενα μεγαλο προβλημα που ειχα με την ομαλοτητα της κινησης ειχε να κανει με του drivers της καρτας γραφικων μου και το opengl. Για κοιτα το λιγο.Περίεργο. Το έχω τρέξει σε Windows 32bit, Windows 64bit, Linux 32bit, Linux 64bit χωρίς κανένα πρόβλημα. Το opengl τρέχει ομαλότατα, αλλά δεν συμβιώνει καλά με τις κάρτες Nvidia (θυμίζει κάτι αυτό???) \"Έρχομαι από την έρημο των άστρων/Στερεύουν οι πηγές της πλάνης τα πάντα ξηραίνονται/Πλούσια απλώνεται η άμμος και μονάχα η άμμος...\" Γ. Υφαντής, Χαρούμενο Τραγούδι
songless_bird Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 Δωρεάν έκδοση για το stellarium υπάρχει;Το stellarium είναι δωρεάν, ανοιχτού κώδικα και ελέυθερο(as in speech). Σε 32bit λειτουργικο ειναι απροβληματιστο. Σε 64bit εχει τυχει να χρειαστω format για να τρεξει ξανα. Αν και συνηθως χρησιμοποιω το stellarium μεσα απο το puppy linux. Ενα μεγαλο προβλημα που ειχα με την ομαλοτητα της κινησης ειχε να κανει με του drivers της καρτας γραφικων μου και το opengl. Για κοιτα το λιγο.Περίεργο. Το έχω τρέξει σε Windows 32bit, Windows 64bit, Linux 32bit, Linux 64bit χωρίς κανένα πρόβλημα. Το opengl τρέχει ομαλότατα, αλλά δεν συμβιώνει καλά με τις κάρτες Nvidia (θυμίζει κάτι αυτό???) Η εκδοση για android ειναι με πληρωμη. Στο maemo παντως υπαρχει και Mobile εκδοση που κανει χρηση του gps και κοστιζει, αλλα και η δωρεαν desktop εκδοση σε σμικρυνση Δεν μου καθησε καλα σε laptop με ati και 64bit windows 7. Μαλιστα με τους stock drivers της Dell σε full screen τρεμοεπαιζε η εικονα. Με τους τελευταιους εστρωσε, αλλα σε αναβαθμιση που εκανα στην εκδοση 11 δεν ανοιξε ποτε ξανα... Θα σβήσουμε τα φώτα της πόλης των σπιτιώνθα έχουμε απόψε Γιορτή των αστεριών... Η Πούλια θ’ αναλάβει το μπαρ και τα ποτάκαι η Μεγάλη Αρκούδα θα φτιάχνει παγωτά
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 Παιδιά, δεν το τρέχω 1η φορά το πρόγραμμα. Το έχω από τις πρώτες πρώτες εκδόσεις του, χρόνια πια. Ούτε είναι θέμα λειτουργικού αυτά που αναφέρω, ούτε κάρτας γραφικών, ούτε κάποιου API όπως OpenGL κλπ. Είναι ΔΙΚΗ τους προγραμματιστική αστοχία...φυσικά open source λογισμικό είναι, μην περιμένουμε θαύματα...γίνονται αυτά! Υπήρξαν εκδόσεις που μου έτρεχαν για ΜΗΝΕΣ τέλεια!! P4 3.0 GHz, XP Pro SP3 (32-bit) έχω με 2GB RAM και Νvidia κάρτα με 128MB. Απλά πράγματα δηλαδή και όχι κάτι τελευταίας γενιάς. Έπαιζε τέλεια με την προηγούμενη έκδοση (που θα ξαναβάλω άμεσα!). Κάτι αλλάζουν σε ορισμένες εκδόσεις, το οποίο τα κάνει όλα γης μαδιάμ και το πρόγραμμα καταντάει αηδία. Είμαι με το ίδιο hardware πολλά χρόνια. Αν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα συμβατότητας δεν θα έπαιζε καθόλου και με καμία έκδοση. Εδώ έχουμε φάει μερόνυχτα με ορισμένες εκδόσεις που ήταν άψογες. Οι drivers που έχω είναι πάντα οι τελευταίοι...τέλος πάντων, το ξηλώνω και το στέλνω από εκεί που'ρθε και γυρίζω πίσω. «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Johnny Who Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 Δηλαδή λες να μην το βάλω στο Sabayon Astronomy Spin? (βλέπε ενότητα software)? Μόλις βγήκε και στo portage. \"Έρχομαι από την έρημο των άστρων/Στερεύουν οι πηγές της πλάνης τα πάντα ξηραίνονται/Πλούσια απλώνεται η άμμος και μονάχα η άμμος...\" Γ. Υφαντής, Χαρούμενο Τραγούδι
Τάσος Βράτολης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 Να το βάλεις. Αυτό που λέω εγώ είναι πως προσπαθώντας να προσθέσουν/βελτιώσουν κάτι, χαλάνε τα βασικά όπως η απόκριση της ταχύτητας περιήγησης στον ουρανό (pan) και η ποιότητα της απεικόνισης, βλέπε παραμορφωμένες γραμματοσειρές και άλλα τέτοια "ωραία"!!! «Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Johnny Who Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2013 Θα το τεστάρω πρώτα εγώ... \"Έρχομαι από την έρημο των άστρων/Στερεύουν οι πηγές της πλάνης τα πάντα ξηραίνονται/Πλούσια απλώνεται η άμμος και μονάχα η άμμος...\" Γ. Υφαντής, Χαρούμενο Τραγούδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα