Ελευθεριος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Μπορώ να κατεβάσω από το internet το photoshop από που και πιο; Έχω windows 7. www.soleftwords.comwww.lmoutsa.wordpress.com
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Εδω μπορεις να το αγορασεις: http://www.photoshop.com/http://www.adobe.com/products/photoshop/compare/ Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Μπορείς να κατεβάσεις trial εκδόσεις απο εδώ http://www.adobe.com/downloads/ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Ελευθεριος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 όταν λες trial τι εννοείς; www.soleftwords.comwww.lmoutsa.wordpress.com
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Το photoshop όπως και τα περισσότερα προγράμματα για να τα αποκτήσεις πρέπει να τα πληρώσεις.Όπως αγόρασες υπολογιστή με τα windows 7 που τα πλήρωσες έτσι πληρώνεις και για το photshop.H trial εκδόσεις που προσφέρουν οι εταιρίες είναι για δοκιμαστική χρήση του προϊόντος και έχουν περιορισμούς στην χρήση.Στην συγκεκριμένη περίπτωση σου δίνουν άδεια χρήσης για 30 ημέρες.Μετά πλερώνουμε!!!!. ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 όταν λες trial τι εννοείς;Δοκιμαστική εκδοση για ~30 ημερες Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Ελευθεριος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Δηλαδή πρέπει να το αγοράσω με λίγα λόγια, ευχαριστώ πολύ. www.soleftwords.comwww.lmoutsa.wordpress.com
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Μπορεις να βρεις και δωρεαν προγραμματα , οπως το Gimp , το οπoιο ειναι και για καθημερινες φωτογραφιες . Αν θες απoκλειστικα για αστροφωτογραφιες υπαρχει και το DeepSky Stacker. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Δηλαδή πρέπει να το αγοράσω με λίγα λόγια, ευχαριστώ πολύ. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
st0rmrd Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Πραγματικά θεωρώ κλεψιά να ζητάει η Adobe τόσο μεγάλα ποσά για ένα πρόγραμμα που κάποιος το θέλει μόνο να παίξει με τις φωτογραφίες των παιδιών του, αλλά η αλήθεια είναι ότι με τις εναλλακτικές που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια θα πρέπει ένας απλός χρήστης να είναι υπερευχαριστημένος, ειδικά επειδή προσφέρονται σε χαμηλές τιμές ή και δωρεάν. Στην περίπτωση που θες συγκεκριμένα το Photoshop γιατί το έχεις ήδη συνηθίσει και στην περίπτωση που το θες για σοβαρή αστροφωτογράφιση και αφού είσαι διατεθειμένος να δώσεις πολλές χιλιάδες ευρώ για τηλεσκόπια, ccd κλπ κλπ. νομίζω να αγοράσεις το Photoshop original δεν είναι πρόβλημα. Απλά θα πρέπει να το προγραμματίσεις. Εννοείται ότι δεν πρέπει κανείς εδώ να σου πει πως να το κατεβάσεις παράνομα, αλλά νομίζω ότι οι εναλλακτικές είναι καλύτερες, για μέτρια χρήση και θα έχεις και τα όποια update τσάμπα (στην περίπτωση του Gimp) Disclaimer: Είμαι Celestronάς τί να κάνω;
sportikus Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 100€ για ένα προγραμμα με τις δυνατότητες του photoshop δεν νομίζω οτι είναι πολλά...ειδικά αν σκεφτείς οτι ακόμη και ερασιτεχνικά προγράμματα και ειδικά στον χώρο που ασχολούμαστε έχουν πολλή περισσότερα.Πάντα υπάρχουν και οι λύσεις σαν το gimp που είναι δωρεάν ...αλλά phtoshop δεν είναι ....όπως και το phtoshop δεν είναι gimp.https://store2.adobe.com/cfusion/store/index.cfm?store=OLS-EU&view=ols_prod&category=/Applications/Photoshop&distributionMethod=FULL&nr=0&promoid=FCRWS#view=ols_prod&category=/Applications/PhotoshopElementsWin&loc=en_xeu&store=OLS-EU ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!! «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...» Άλμπερτ Αϊνστάιν.
Ελευθεριος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 ok...κατάλαβα!!! www.soleftwords.comwww.lmoutsa.wordpress.com
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2010 sorry λάθος για πμ πήγαινα. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
vossinakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2010 Μπορώ να κατεβάσω από το internet το photoshop από που και πιο; Έχω windows 7. Μπορείς... Βοσινάκης Ανδρέας
Ελευθεριος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Τελικά κατέβασα προς το παρόν το gimp και θέλω να κάνω τους κύκλους του telrad για να τους εκτυπώσω σε διαφάνεια (θέλω να είναι ακριβής, γι' αυτό δεν το κάνω με τον διαβήτη), ξέρει κανείς αν γίνεται και πώς;;; www.soleftwords.comwww.lmoutsa.wordpress.com
vossinakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Καλυτερα δουλεψε με το CorelDraw. Aν δεν το εχεις ή δεν θελεις να το κατεβασεις γιατι φυσικά ειναι παράνομο, δουλεψε με το Inkscape που είναι freeware Βοσινάκης Ανδρέας
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Ασχετο με το θέμα αλλά το ψάξιμο με telrad δεν βολεύει καθόλου για το είδος παρατήρησης που είναι φτιαγμένο το τηλεσκόπιο σου. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Vasilis_90 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Ασχετο με το θέμα αλλά το ψάξιμο με telrad δεν βολεύει καθόλου για το είδος παρατήρησης που είναι φτιαγμένο το τηλεσκόπιο σου. Συγνώμη για το off-topic...αλλά νομίζα ότι ο telrad βοηθάει σε όλα τα είδη dobsonian. Ένα τηλεσκόπιο.... ....για να κοιτάς πλανήτες μακρινούς κομήτες και αστέρια και να ονειρεύεσαι κάτω από το φώς του φεγγαριού κόσμους μαγικούς και αλλιώτικους!!!
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Ναι, και εγώ απόρησα. Γιατί δεν βολεύει;Εμένα πάντως με βολεύει με τα κιάλια να έχω χάρτη με υποδειγμα Tellrad, καθώς έχουν πεδίο 4.4 μοιρών (150x70), σχεδόν όσο το Tellrad, οπότε καταλαβαίνω που να κατευθυνθώ. Ακόμη και στο GOTO βολεύει πολλές φορές. Εφ'όσον έχεις ερευνητή με διαγώνιο ένας Rigel ή Tellrad σε κάθε τηλεσκόπιο είναι χρήσιμος. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Ελευθεριος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 θα μπορούσε κάποιος που έχει τους κύκλους telrad και ερευνητη 9x50, να μου τους στείλει να τους εκτυπώσω σε διαφάνεια; ( δεν μπορώ να τους φτιάξω στα προγράμματα, lmoutsa@yahoo.gr ) www.soleftwords.comwww.lmoutsa.wordpress.com
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Τι εννοείς να τους έχει; Για κάθε χάρτη εξαρτάται από την κλίμακα. Εσύ πως θα τους χρησιμοποιήσεις;Αν έχεις δει στο Tellrad, όσο απομακρύνεται το μάτι οι ορατοί κύκλοι μεγεθύνονται ώστε να αντιστοιχούν σταθερά σε 4, 2 & 0.5 μοίρες. Στον χάρτη που χειρίζεσαι βλέπεις πόσα mm αντιστοιχούν σε 1 μοίρα και φτιάχνεις τους 3 ομόκεντρους κύκλους αναλόγως σε μία διαφάνεια, την οποία κινείς πάνω σε αυτόν. Ο Pocket Sky Atlas έχει ένα έτοιμο υπόδειγμα. Αν θες για την κλίμακα αυτή μπορούμε να τελέσουμε την παλιά καλή ''ξεπατικοσούρα'' όπως στο σχολείο, με το τσιγαρόχαρτο του Παπαστράτου. Η Uranometria έχει άλλη κλίμακα όμως και εκεί δεν θα αντιστοιχούν σωστά. Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Ελευθεριος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 αααααααααααα....!!!! Ωραία τόσες ώρες ταλαιπωρούμαι τσαμπα! Τώρα κατάλαβα τι γίνεται! Ευχαριστώ! www.soleftwords.comwww.lmoutsa.wordpress.com
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Καλε μου ανθρωπε σου εφτιαξα στο corel το σχηματακι του telrad.Εκτυπωσε το σε οτι κλιμακα θες σε μια διαφανεια και εισαι κομπλε.Ελπιζω να βοηθησα Telrad.zip http://pegasusastro.com/
kkokkolis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Angelus ex machina! Οὖτιν με κικλήσκουσι My Optics
Bi2L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2010 Γιωργο, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το π.μή είμαστε σωστοί παντού ή πουθενά... Γ. Θεματολογία και περιεχόμενο των δημοσιεύσεων...8. Απαγορεύονται οι αναφορές ή η βοήθεια για την απόκτηση παράνομου λογισμικού ή άλλου παράνομου υλικού ή για εκτέλεση παράνομων πράξεων http://www.astrovox.gr/terms.html Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα