hypercube Δημοσιεύτηκε Μάιος 10, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10, 2013 Βρήκα αυτο το blog, λέγεται cosmos greek documentaries, έχει κάθε είδους ντοκυμαντέρ και σειρές, με ελληνικούς υπότιτλους, σε καλές ποιότητες, με live streaming (το βλέπετε απ'ευθείας ούτε register ούτε τίποτα). Είναι πολύ προσεγμένο και όμορφα διαμορφωμένο, το βρήκα πρίν κάνα μήνα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αν θέλετε, αρχικά δείτε αυτό το οπτικοακουστικό θαύμα, το TimeScapes. Βάλτε ένα ποτάκι, καθίστε αναπαυτικά και πατήστε το play. http://greek-documentaries.blogspot.gr/2012/11/timescapes-hd.html Γιάννης
PanJi Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2013 Καταπληκτικό το site και με πολλές κατηγορίες ! Μου άρεσε και ο τρόπος που πρότεινες για να δούμε το Timescapes. Η πλήρης χαλάρωση Να είσαι καλά ! ___________________________________________...εκεί που υψώνομαι να μάθω ότι κείμαι.______________________________________
hypercube Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 11, 2013 Να 'σαι καλά και συ. Αυτό που με παρακίνησε να επιλέξω να το δω, ανάμεσα σε τόσα άλλα, ήταν το εξώφυλλο, το οποίο μοιάζει με το βιβλίο NightWatch. Λίγο η γραμματοσειρά, λίγο το φόντο με τον γαλαξία, ε δεν ήθελα και τίποτα άλλο. Στο 8ο περίπου λεπτό είχα ήδη λιώσει στην καρέκλα.. Κάποιες φορές κάθεσαι να δείς κάτι, μη ξέροντας τί είναι, χωρίς να σε έχει παροτρύνει κάποιος ή να έχεις δει κάποιο τρέιλερ και τελικά αποδεικνύεται φοβερό. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Γι'αυτό είμαι και της άποψης να μη βλέπω τρέιλερ πρίν δω μια ταινία, γιατί είναι λάθος να κρίνεις κάτι χωρίς να το έχεις δεί πρώτα και επίσης δεν θέλω να έχω ιδέα για το τί πρόκειται να δώ, παρα μόνο να ξέρω το είδος. Γιάννης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα