Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 έτος αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Μαλλον αυτο εχω παθει και γω. Ειναι πολυ μικρουλες οι τρυπες σαν απο καρφιτσα αλλα παρα πολλες.

Θα παρω ενα μαρκαδορο θα τον ανοιξω θα βγαλω το σφουγγαρακι και θα περασω ολη την επιφανεια απο μεσα.

Ελπιζω να ειναι σωστη η κινηση.

Υπαρχει καμια αποψη επ`αυτου.

Δημοσιεύτηκε
Μαλλον αυτο εχω παθει και γω. Ειναι πολυ μικρουλες οι τρυπες σαν απο καρφιτσα αλλα παρα πολλες.

Θα παρω ενα μαρκαδορο θα τον ανοιξω θα βγαλω το σφουγγαρακι και θα περασω ολη την επιφανεια απο μεσα.

οχι και ολη την επιφανεια!!

αν εχει τοσες πολλες που ειναι ακατορθωτο να τις βαψεις για μενα στειλτο πισω χωρις δευτερη σκεψη.

εμενα ειχε κανα 2-3 θυμαμαι.

BRESSER-GALAXIA(114/900)

K-6mm,K-25mm,barlow 2x

celestron kit : 5 plossl fully multicoated(32mm,15mm,9mm,6mm,4mm,barlow 2x) +7 planet filters.

Δημοσιεύτηκε
...Θα παρω ενα μαρκαδορο θα τον ανοιξω θα βγαλω το σφουγγαρακι και θα περασω ολη την επιφανεια απο μεσα.

:!: :!: :!: Αν το έκανες αυτό δεν θα είχες πια φίλτρο αλλά ένα απλό ...καπάκι! Ο μαρκαδόρος θα μπλόκαρε το φως που πρέπει να περάσει από το φίλτρο για να σου δώσει εικόνα του Ήλιου. Κι αν παρόλα αυτά πέρναγε ακόμα κάποια ποσότητα φωτός, η εικόνα θα ήταν θολή, σκοτεινή και άχρηστη για παρατήρηση.

Η μεμβράνη του Astrosolar είναι οπτικό μέσο ακριβείας. Οποιαδήποτε «βαφή» θα αλλοίωνε τα χαρακτηριστικά του σε βαθμό αχρήστευσης. Ωστόσο, οι τελείτσες με μαρκαδόρο πάνω από τις τρυπούλες δεν αλλοιώνουν την εικόνα καθόλου γιατί αποτελούν πολύ μικρό ποσοστό της συνολικής επιφάνειας του φίλτρου.

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης