astrovox Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Στη συνάντηση των ΔΣ των αστρονομικών συλλόγων που έγινε σήμερα στο Βόλο, οι σύλλογοι ομόφωνα αποφάσισαν την ανάθεση της 13ης Πανελλήνιας Εξόρμησης Ερασιτεχνών Αστρονόμων από κοινού στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας και τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτικής Μακεδονίας με χώρο διεξαγωγής τους Φιλιππαίους Γρεβενών και ημερομηνίες διεξαγωγής 2 έως 4 Αυγούστου 2019. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Magicstar Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Τέλεια!!!!!! Τα λέμε εκεί! SkyWatcher Esprit 100ED PRO TripletASI183MM-C Pro | Canon EOS 100DZWO EFW 8x1,25'' w/ Baader LRGB HOSZWO OAG w/ ASI290MM MiniSkyWatcher EQ6-R PRO w/ EQMODPegasusAstro Pocket PowerboxIntel Compute Stick
theoatc Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Πολύ ωραίο μέρος... Δεν καθιερώνουμε και μία χειμερινή? carpe diem quam minimum credula postero
nexbill Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Τέλειο μέρος νομίζω το καλύτερο, σχεδιάζω τις διακοπές μου από τώρα. Ελπίζω να κάνω τα πρώτα αστροφωτογραφικά μου βήματα στην 13 ΠΕΕΑ . Μακάρι να μπορούσε να γίνει κάτι στο Βόλο (ΠΗΛΙΟ-ΟΘΡΥΣ) και ας είναι μικρότερης εμβέλειας από ότι η πανελλήνια.Τιμήστε και τη Θεσσαλία βρε παιδιά.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Βασίλη έχεις ΄ριξει΄την ιδέα στην ομάδα παρατήρησης της Εταιρείας; Ίσως να μπορούσε να γίνει και στα Χάνια έστω και δοκιμαστικά. Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
saxlina Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Πολύ ωραία πρώτα Ο Θεός θα μαστε οικογενειακως εκεί.... ''''''''''''''''''''''''''''''''Τα πάντα εν σοφία Εποιησε'''''''''''''''''''''''''''''''' S ταύρος Α μανατιδης του Χ αραλαμπου
2genes Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2018 και εμεις το ιδιο : οικογενειακως οπως παντα. Τα παιδια μου ειναι 5 και 6 χρονων και εχουν ηδη παει σε 4 (!) ΠΕΕΑ Περιμενω δυνατες παιδικες δραστηριοτητες οπως παντα, εργαστηρια και διαλεξεις, και τα κοψιδια της Σαμαρινας, τα καλυτερα της δυτικης ελλαδας ( ακομα τα θυμαμαι και ας περασαν 3-4 χρονια ) Το μερος ειναι τελειο, (θα γινει παλι στο κατασκηνωτικο κεντρο υποθετω), η θερμοκρασια ιδανικη και η παρεα , οπως παντα σουπερ ! Ελπιζω οι νοτιοι να μην αρχισουν παλι την γκρινια ("που να τρεχουμε τοσο μακρια, παμε καλυτερα στον Παρνωνα "κλπ) και να μας τιμησουν με την παρουσια τους. Να ερθετε ολοι και να μην ξεχασετε τα μαχαιροπιρουνα εεχμμμ εννοω τα τηλεσκοπια σας ! ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
themis_kart Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2018 Πολύ ευχάριστα νέα. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να έρθουμε !!! Καλή επιτυχία στους διοργανωτές μας!!! Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
GALEX Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2018 Συγχαρητήρια στον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτικής Μακεδονίας και καλή επιτυχία με τη διοργάνωση. Πρώτα ο Θεός θα είμαστε εκεί! Γιώργος Αλεξίου
kdritsas1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2018 Καλή επιτυχία. Θα προσπαθήσουμε όπως πάντα να είμαστε εκεί. Κυριάκος Δρίτσας
ChristosP Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2018 και ελεγα να κανω ενα road trip φετος το καλοκαιρι 10 μερες βορεια ..... ιδανικα πέφτει
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2018 Στην πατρίδα μου ξανά.Τα λέμε εκεί... Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
NikosGus Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2019 Εγώ πάντως προμηθεύτηκα σήμερα τα κιάλια και την σκηνή που έχουν τα lidl να ετοιμάζομαι για την Πανελλήνια. Είναι λέει και σκηνή συσκότισης, ότι πρέπει για μένα που δεν μπορώ να κοιμηθώ με φως, σούπερ! ..χωρίς να σχίσω τη θολή γραμμή των οριζόντων
filiatra Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2019 Την έχω τη σκηνή και είναι μια χαρά. Συσκότιση όμως μην περιμένεις ότι και να λένε. Οπωσδήποτε να πάρεις μάσκα ύπνου. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
NikosGus Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3, 2019 Την έχω τη σκηνή και είναι μια χαρά. Συσκότιση όμως μην περιμένεις ότι και να λένε. Οπωσδήποτε να πάρεις μάσκα ύπνου. Α κατάλαβα.. ..χωρίς να σχίσω τη θολή γραμμή των οριζόντων
astrovox Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2019 Η επίσημη σελίδα της εξόρμησης είναι στον αέρα: http://peea-ofa.astrodym.gr/ «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
evansg Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2019 Καλύτερα: http://astroexormisi.gr http://celestialpixels.com
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2019 Μεγάλο μέρος του προγράμματος έχει ήδη αναρτηθεί εδώ: https://www.astrodym.gr/sinoptiko-programma/ «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Fotoalexandros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2019 Καλησπέρα σας. Ως νέος αστροπαρατηρητής θα ήθελα κι εγώ να βρεθώ στην εκδήλωση, δεν είμαι όμως γραμμένος σε κάποιο σύλλογο. Είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο?
stelios_STI Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2019 Καλησπέρα σας. Ως νέος αστροπαρατηρητής θα ήθελα κι εγώ να βρεθώ στην εκδήλωση, δεν είμαι όμως γραμμένος σε κάποιο σύλλογο. Είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο? Οχι φιλε, φερνεις την καλη σου διαθεση και οτι εξοπλισμο εχεις και απολαμβανεις το event
Fotoalexandros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου. Θα φροντίσω τότε να έρθω κι εγώ.
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2019 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2019 Η επίσημη αφίσα της εξόρμησης! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
panagiotis.m Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2019 Δεν δουλεύει η καταχώρηση βγαζη συνέχεια λάθος κωδικος στην καταχώρηση στοιχείων
panagiotis.m Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2019 Επισεις ένα τηλέφωνο και μειλ για τυχών διευκρινίσεις θα ήταν καλό στην επίσημη σελίδα
Blaze Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30, 2019 Γειά σας, δοκιμάστε παρακαλώ να ανανεώσετε τη σελίδα ωστε να ανανεωθεί και ο κωδικός ασφαλείας. Κατα πάσα πιθανότητα εισάγεται λανθασμένα. Εαν είστε στο facebook, σας παραθέτω την σελίδα της εκδήλωσης όπου και έχετε άμεση επικοινωνία με τους διοργανωτές: https://www.facebook.com/PEEA2019/?ref=bookmarks The Truth Is Out There...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα