nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 Θέλω να δοκιμάσω με την ψηφιακή μου μηχανή να κάνω λήψη βίντεο της Σελήνης και να το επεξεργαστώ με το RegiStax κάνοντας stack τα frames.Το πρόβλημα είναι οτι τα αποθηκεύει με μορφή .mvi και δεν μπορεί να το αναγνωρίσει το RegiStax.Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα .mvi σε .avi
Foehammer Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 Νικ εγω χρησιμοποιω το "Imtoo 3GP converter" το οποιο αν και προοριζετε για μετατροπες 3GP video για κινητα εντουτις κανει δουλεια με ολους τους τυπους... δεν εχω το link δυστυχως αλλα δεν νομιζω να δυσκολευτεις να το βρεις.... Μια και ανοιξαμε το thread εχω μια απορια...οι μετατροπες αυτες δεν αλλοιωνουν την ποιοτητα της εικονας? Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
kostakef Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 Κατέβασε το Stoik Video Converter' θα το κάνει από mvi σε avi .
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 Δυστυχώς κανένα απο τα παραπάνω δεν δούλεψε Αρχίζω να αμφιβάλλω αν τελικώς υπάρχει κάποιου είδους πρόγραμμα για αυτή την δουλειά
jupiter Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2006 MVI; ΤΙ ΤΥΠΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ...EXEIΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΙCKTHEGREEK;ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ CONVERTER ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΥΠΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΕ ΒΡΗΚΑ... scooby doobi dooo!!!!!!
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 VirtualDub Αυτό είναι πρόγραμμα που μετατρέπει τα .mvi σε .avi Επιτέλους το βρήκα
hunters Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 Το ειχα παλια που εφτιαχνα divx και xvid. Το βρηκα και εγω μολις και μετετρεψα το mpeg σε avi.Ειναι τελειο. Το k3ccdtools δεν βλεπει πανω απο 30 frames/sec ενω το software της Toucam III βλεπει μεχρι και 90 frames/sec
Θεόφιλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2006 [...] βλεπει μεχρι και 90 frames/sec Συγγνώμη, ρε παιδιά, ποιος ο λόγος για τέτοιους ρυθμούς; Ετοιμάζουμε βίντεο για άλλα πλάσματα με μικρότερο μετείκασμα; Για τους ανθρώπους, 24 είναι αρκετά (ενίοτε και 12 διπλά, όπως έφτιαχναν τα κινούμενα σχέδια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα