Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ένα πλήρωμα σε μια εξωπραγματική αποστολή διάρκειας 6 ετών, έχει ως σκοπό να επισκευτεί τους Αφροδίτη,Άρη,Δία και Κρόνο όπως επίσης και τον Πλούτωνα.Θα καταφέρουν να φέρουν εις πέραν αυτό το τόσο επικύνδινο εγχείρημα? Ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ του BBC που ολοκληρώνεται σε επεισόδια διάρκειας μίας ώρας το καθένα! :wink:

http://video.google.com/videosearch?q=BBC+Space+Odyssey+-+Voyage+to+the+Planets+Episode+2+of+2

Δημοσιεύτηκε

Αν και λατρης των σειρων απο bbc , αυτο το dvd δεν ξαναμπηκε 2η φορα στο dvd player μου....

Λεει οτι βασιζετε σε επιστημονικες μελετες , αλλα συνγνωμη για την εκφραση , εμενα μου φενετε εντελως μουφα.... :lol:

Ιδιετερα η προσεδαφιση στην Αφροδιτη , το φρεναρισμα στον Δια , το ταξιδι στον πλουτωνα αλλα και το 'καβαλημα' στον κομητη....

Δημοσιεύτηκε
H Στολή αποτελείται απο παχιά στρώματα πολυαιθανίου που αποροφά υψηλήs ενέρειαs σωματίδια και έτσι παράγει το δικό τηs μαγνητικό πεδίο προστατέβωνταs έτσι απο την ακτινοβολία στην ιο.

..COUNDER..jpg.4c553d56abd9e8f105ecf982c17f4d37.jpg

Δημοσιεύτηκε

Αρκετά καλό ντοκυμαντερ. Τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιεί είναι τελευταίας τεχνολογίας μέσω Η/Υ με ένα ακρως αληθοφανές αποτέλεσμα. Επίσης το σενάριο του είναι ενδιαφέρον και θυμίζει ταινία ΕΦ.

Το έδινε πριν κάποιους μήνες και το περιοδικό discovery.

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Δημοσιεύτηκε
Ναι, πολύ καλό, αλλά μόνο για εκπαιδευτικό σκοπό. Χωρίς να ψάξεις και να το μελετήσεις μόνος σου το θέμα, δεν σου μένει και τίποτα σπουδαίο... 8)
:roll: AstroMath
Δημοσιεύτηκε
Ναι είναι πολύ καλό.Το είχα πάρει και εγώ από το περιοδικό discovery.Δεν μαθαίνεις κάτι καινούριο όντως αλλά βλέπεις τι προβλήματα μπορούν να αντιμετωπίσουν και την ψυχολογία των ανθρώπων που θα κάνουν ένα τέτοιο εγχείρημα.Εγώ τουλάχιστον αυτά που έβλεπα ''νόμιζα ότι τα ζούσα''

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης