Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά.

Χοντρικά, διαφωνούμε στα ίδια πράγματα, νομίζω οτι πανω-κάτω όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα και τις διαφορές μας με τους "αστρολόγους"

Το σηματάκι είναι κορυφή! το φαντάζομαι σε μπλουζάκι το καλοκαίρι!!

:lol: :lol: :lol:

Δημοσιεύτηκε
Κακά τα ψέμματα. Μια σοβαρή εκπομπή για την αστρολογία μπορεί να γίνει μόνο από κρατικό κανάλι, που ο πρωταρχικός στόχος θα είναι η ενημέρωση κι όχι η τηλεθέαση.

Θα είναι αυτός ο στόχος? και για πόσο?

δυστυχως και τα κρατικά κανάλια όσο και να προσπαθήσουν οι συζητήσεις εκτροχιάζονται.... :-$

αλλά και να μη γίνει αυτό τότε δέχονται το τίμημα, υπερβολικα πολυ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης....

και ύστερα μιλάμε για το επίπεδο της τηλεόρασης...

σε γενικές γραμμές έχει επίπεδο η κρατική τηλεόραση,

σε γενικές γραμμές όμως...

όταν βάζει κάθε είδους εκπαιδευτικό πρόγραμμα χαράματα - για τα νυχτοπούλια :shock:

scooby doobi dooo!!!!!!
  • 11 μήνες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Τα ιδια χαλια και φετος,μου που μιλαμε για το τι θα μας συμβει το 2008.. :twisted: Δε μου αρεσει να επαναφερω συχνα το θεμα της αστρολογιας αλλα δεν αντεξα αλλο!! ](*,) ](*,) Εχει γεμισει η τηλεοραση με ψευδοεπιστημονες αστρομπουρδολογους....Καθε τετοιο καιρο το ηδη εντονο φαινομενο βρισκει ακομα μεγαλυτερη εξαρση :(

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Τα ιδια χαλια και φετος,μου που μιλαμε για το τι θα μας συμβει το 2008.. :twisted: Δε μου αρεσει να επαναφερω συχνα το θεμα της αστρολογιας αλλα δεν αντεξα αλλο!! ](*,) ](*,) Εχει γεμισει η τηλεοραση με ψευδοεπιστημονες αστρομπουρδολογους....Καθε τετοιο καιρο το ηδη εντονο φαινομενο βρισκει ακομα μεγαλυτερη εξαρση :(

μη δινεις σημασία....

τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται....! :P 3

ελεος ρε κογιοτ!!! που το ξεθαψες το θεμα???? :lol: :lol: :lol:

scooby doobi dooo!!!!!!
Δημοσιεύτηκε

Αρκετο χωρο τους εχουμε ηδη αφιερωσει,δν ηθελα να ανοιξω καινουριο thread.Εκανα λοιπον μια αναζητηση...

Τα νευρα μου παντως δεν ξεργω αν θα αντεξουν μεχρι την πρωτοχρονια.. :twisted:

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Αρκετο χωρο τους εχουμε ηδη αφιερωσει,δν ηθελα να ανοιξω καινουριο thread.Εκανα λοιπον μια αναζητηση...

Τα νευρα μου παντως δεν ξεργω αν θα αντεξουν μεχρι την πρωτοχρονια.. :twisted:

εντάξει ειναι ενοχλητικο αυτο το πραγμα αλλα σοβαρα τωρα...

το πιστευεις αυτο που λες οτι δν αντεχεις τα νευρα σου κλπ κλπ κλπ???? :shock: :oops:

χαλαραααααααααα ειλικρινα...δν αξιζει να ασχολεισαι κα8ολου κα8ολου κα8ολου :roll: :-$ :?

scooby doobi dooo!!!!!!
Δημοσιεύτηκε
Σιγα μη χαιρομαι να βλεπω ολους τους απατεωνες καθε μερα στην τηλεοραση,να ακουω παντου γι'αυτους και να βλεπω τους παντες να πιστευουν στα ζωδια και να καθοριζουν τη ζωη τους απ'αυτα.Και το κυριοτερο ειναι οτι παρουσιαζεται η αστρονομια ως μια συντηρητικη επιστημη που αντιστεκεται στην ελευση μιας προοδευτικης ιδεολογιας της αστρολογιας.Ειναι απολυτως φυσικο να με νευριαζει αυτο το πραγμα,δεν ειπα οτι θα παθω και νευρικο κλονισμο αλλα απαθης δε θα μεινω!Κουραστικος εγινα,ας σταματησω εδω:)

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
να ακουω παντου γι'αυτους και να βλεπω τους παντες να πιστευουν στα ζωδια και να καθοριζουν τη ζωη τους απ'αυτα.Και το κυριοτερο ειναι οτι παρουσιαζεται η αστρονομια ως μια συντηρητικη επιστημη που αντιστεκεται στην ελευση μιας προοδευτικης ιδεολογιας της αστρολογιας

δν ξερω μου φαινεται υπερβολικο!εγω προσωπικα ενω εχω δει ατομα κολλημενα -ευτυχως- αποτελουν εξαιρεσεις και όχι κανονα! #-o :-s

Κουραστικος εγινα,ας σταματησω εδω:)

μπα...δν ενοχλεις κανεναν.... :wink: :cheesy:

αλλα αν επιμενεις...... :mrgreen: =P~ :D :lol: :lol: :lol: :P :cheesy:

καλες γιορτες!

scooby doobi dooo!!!!!!
Δημοσιεύτηκε

δν ξερω μου φαινεται υπερβολικο!εγω προσωπικα ενω εχω δει ατομα κολλημενα -ευτυχως- αποτελουν εξαιρεσεις και όχι κανονα! #-o :-s

Δυστυχως κανονας ειναι...:(

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης