ΘΑΝΑΣΗΣ1635940971 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 θα ηθελα να εκφρασω και δημοσια τις ευχαριστιες μου στον ηλια χασιωτη για την αμεση και απλοχερη βοηθεια που μου προσφερε σε κατι που το μυαλο μου δεν θα πηγαινε ποτε.ηλια σε ευχαριστω πολυ.υ.σ.αφου δεν το εκαψα παλι καλα.
Δημήτρης Τσακαλής Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Τι είναι αυτό που δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σου και δεν πάει ούτε και το δικό μας ? ΦιλικάΔημήτρης CELESTRON Dob www.medicalmarket.gr
ΘΑΝΑΣΗΣ1635940971 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2007 απλα μετασχηματιστης
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2007 θα ηθελα να εκφρασω και δημοσια τις ευχαριστιες μου στον ηλια χασιωτη για την αμεση και απλοχερη βοηθεια που μου προσφερε σε κατι που το μυαλο μου δεν θα πηγαινε ποτε.ηλια σε ευχαριστω πολυ.υ.σ.αφου δεν το εκαψα παλι καλα. Ευχαριστώ πολύ Θανάση, δεν έκανα τίποτα!Τελικά ήταν αυτό που λέγαμε μαζί με την Κατερίνα, ότι η καλύτερη λύση είναι η επιτόπια κοινή δοκιμή.(Να γράψω εδώ ότι ο Θανάσης είχε πρόβλημα με το καινούργιο ΕΤΧ του, το οποίο δεν λειτουργούσε σωστά και τα go to του ήταν εντελώς λανθασμένα). Μόλις άκουσα τα μοτέρ του ΕΤΧ σου να βουίζουν σα τρελλά φοβήθηκα πολύ, γιατί ο ήχος τους ήταν ίδιος με αυτόν που άκουσα όταν κατά λάθος συνέδεσα το τροφοδοτικό του Laptop μου (20V) με το ΕΤΧ μου που δουλεύει με 12V. Ένας φίλος μου έκαψε ένα μοτέρ του ΕΤΧ του με αυτό τον τρόπο και είσαι πολύ τυχερός που δεν συνέβη το ίδιο και σε σένα! Τώρα, το πως το τροφοδοτικό σου που υποτίθεται ότι δίνει 12V, δίνει πολύ παραπάνω, αυτό είναι μια άλλη ιστορία!!! Πάντως, τα go to των τελευταίων ΕΤΧ είναι ακόμη καλύτερα, το αντικείμενο ερχόταν επάνω στο σταυρό!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα