filiatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Από Δευτέρα 30/04 Κιάλια 10 x 50 στα lidl. * 10πλη μεγέθυνση * Φακός διαμέτρου 50 mm * Φακοί LE με υψηλό βαθμό εστίασης * Δυνατότητα σύνδεσης σε τρίποδα * Γυάλινο πρίσμα BaK4 υψηλής ποιότητας * Μεταλλικός σκελετός ανθεκτικός στα χτυπήματα, συνθετικά καπάκια * Με πρακτική θήκη * 5 χρόνια εγγύηση 22,99 € http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20070430.p.kialia10x50 Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Μάλλον είναι τα ίδια με πέρυσι «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
filiatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 το ξερω.Για οσους δεν προλαβαν Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Πάντως από πέρυσι το γενικό συμπέρασμα από σχόλια που άκουσα ήταν ότι "για τα λεφτά τους, άξιζαν οπωσδήποτε". Μπορεί να μην είναι Ultima, άλλα άλλο 230 ευρώ, άλλο 23 ευρώ! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
koyote Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Tι λετε,αξιζει να τα παρω??Με προβληματιζει και η ποιοτητα αλλα πιο πολυ το αν αξιζει να παρω κυαλια ενω εχω τηλεσκοπιο Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Αξίζει να έχεις κιάλια ούτως ή άλλως, ανεξαρτήτως αν θα πάρεις τηλεσκόπιο. Τα κιάλια είναι φορητά, έχουν ευρύ πεδίο και τα χρησιμοποιείς και για επίγειους στόχους. Προτείνω ναι και σε κιάλια, και σε τηλεσκόπιο. Το δίλημμα "κιάλια ή τηλεσκόπιο" είναι μάλλον άστοχο (Θεωρώ πάντως πως αν έχεις μόνο κιάλια και όχι τηλεσκόπιο, πάλι υπάρχουν πολλά που μπορείς να δεις και να κάνεις, κυρίως από σκοτεινό ουρανό). «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
koyote Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Ευχαριστω!!Ετσι βγαινω απο το διλημμα Τωρα το θεμα ειναι αν θα προλαβω Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
krubetis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Νομίζω οτι ειναι τα bresser που έχω ! χωρίs επιφίλαξη είναι καλά!
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Ειναι πολυ καλυτερα απο οτι θα περιμενες.ΜΗΝ σου ξεφυγουν!
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Τα πηρα και εγώ πέρυσι... Μη τα χάσεις...
PapGeo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Αρχικά ξεκίνησαν ως Meade, μετά επανήλθαν ως Bresser (θυγατρική της Meade), τώρα έρχονται ως «no name». Το πλαίσιο δείχνει ίδιο, όπως και το μπλε χρώμα των οπτικών, όπως και τα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά. Το μόνο που λείπει είναι το όνομα. Κάτι πάντως διακρίνεται πάνω στην φωτογραφία της διαφήμισης. Μάλλον πρόκειται για τον ίδιο κατασκευαστή. Καλού – κακού, όποιος τα αγοράσει, ας κάνει και το γνωστό τεστ: http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=27250&highlight=#27250 Αν όλα καλά, στην τιμή των 23 ευρώ, αποτελούν τον οικονομικότερο τρόπο για να ξεκινήσει κανείς αστρονομικές παρατηρήσεις, ή να συμπληρώσει τον υπάρχοντα εξοπλισμό (τηλεσκόπιο). Αν κάτι δεν πάει καλά, ισχύει η γνωστή εγγύηση επιστροφής χρημάτων των Lidl, εντός μηνός από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Φιλικά PapGeo
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 WOW Τα συγκεκριμένα δεν θέλω να τα χάσω ούτε και εγώ! Γυάλινο πρίσμα BaK4 στα 23 ευρώ μόνο! Οπωσδήποτε τα χρειάζομαι, αφού τα Breaker Optical 7X50 που διαθέτω τώρα, μόνο αστρονομικά κυάλια δεν μπορούν να λέγονται
koyote Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Μαλλον θα τα παρω αν ειναι τα σωστα.Ειναι ομως σιγουρο οτι εχουν κυαλια??Γιατι περασε ο πατερας μου και δεν τα πηρε το ματι του... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Από Δευτέρα 30/04 Κιάλια 10 x 50 στα lidl...
koyote Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2007 Οκ.Εγω ειχα διαβασει 20/4 Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 WOW Τα συγκεκριμένα δεν θέλω να τα χάσω ούτε και εγώ! Γυάλινο πρίσμα BaK4 στα 23 ευρώ μόνο! Οπωσδήποτε τα χρειάζομαι, αφού τα Breaker Optical 7X50 που διαθέτω τώρα, μόνο αστρονομικά κυάλια δεν μπορούν να λέγονται Δεν το ήξερα!!! Αν τα βρω θα τα πάρω... αλλά είναι σίγουρα καλά κιάλια γιατί κυκλοφορούν και απομιμήσεις Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 Μάλλον είναι Bresser, αλλά φαίνονται ίδια με τα Meade που αγοράσαμε πέρισυ. Οπωσδήποτε θα πάρω άλλο ένα ζευγάρι!
filiatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 Παιδια οποιος θελει να τα παρει να ειναι εκει νωρις το πρωι γιατι μετα δε θα βρει τιποτε Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 Μάλλον είναι Bresser, αλλά φαίνονται ίδια με τα Meade που αγοράσαμε πέρισυ. Πέρυσι ήταν τα Bresser πάλι στα Lidl. Μαλλον πρόπερσι ήταν τα Meade. Όπως και να'χει είναι πολύ καλά κιάλακια για την τιμή τους.
pthomaidis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2007 Πρόπερσι είχαπάρει τα MEADE και ήμουν ενθουσιασμένος.Μία πτώση που είχαν με τον τριποδα έσπασε μικρά κομμάτια από κάποιους φακούς. Τα άνοιξα και τα κόλλησα με LOGO στιγμής και είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.Πέρσι πήρα τα BRESSER αλλά η ποιότητά τους δεν ήταν η ίδια, δεν εστίαζαν το ίδιο καλά και δεν έδιναν το ίδιο καθαρά και φωτεινά είδωλα με τα MEADE. Όχι ότι δεν βλέπονται αλλά τα MEADE ήταν σαφώς καλύτερα. Παύλος ΘωμαΐδηςΦυσικός Καθηγητής Μ.Ε.
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2007 Αρα έχουμε δύο απόψεις, ότι τα Bresser ήταν ίδια με τα Meade με άλλο λογότυπο αλλά και ότι δεν ήταν εξίσου καλά. Φυσικά, μπορεί απλά να είναι ίδια κατασκευή με διαφορετική απόδοση στο quality control. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2007 Όπως και να χει, τρέχω Δεύτερα στα Lidl !
Anyone_anywhere Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 απο Δευτερα 30/03 στο Lidl της γειτονια μας λοιπον www.myspace.com/astrovoxgr
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2007 Απλά κάνω μια μικρή υπενθύμιση για τους ξεχασιάρηδες! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2007 Μόλις αγοράσθησαν 2 ζευγάρια Bresser 10X50.To ένα είδη δοκιμάσθηκε και πέρασε τα τεστ,το άλλο δεν με νοιάζει γιατί είναι του μπατζανάκη. Τωρα χωρίς πλάκα για τα 23 ευρώ που έδωσα για να τα αγοράσω θεωρώ ότι αξίζουν και με το παραπάνω.Αρκετά φωτεινά είδωλα,καθαρή εικόνα, και αρκετά καλά εστιασμένα.Αυτά τα ολίγα.Σπεύσατε!!!!! Υ.Γ Είχε αρκετά κομμάτια το πρωί (9:00) στο κατάστημα της Θηβών στο Πειραιά. http://www.astropixel.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα