SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2007 Καλημερα παιδια!!! Καινουργιος στη παρεα σας.Λοιπον... εχω 5 μηνες που αγορασα τηλεσκοπιο.Βεβαια ηθελα απο μικρη ηλικια ν αποκτισω αλλα λογω χρηματων δεν μπορουσα.Τελος παντων να μη σας κουραζω το πηρα απο το πλανηταριο Θεσ/νικης.Ειναι της Celestron EQ5 C8 200/1000 κατοπτρικο f/5 ερευνητη 9Χ50.Eπιπλεον πηρα barlow 2x tele vue και προσοφθαλμια HYPERION 8mm-13mm.Πως σας φενεται??!
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Πολύ καλά! Ολα όσα αγόρασες είναι καλές επιλογές! Και τα προσοφθάλμια είναι πολύ καλά, ο barlow άριστος, το τηλεσκόπιο μεγάλο και δυνατό, ο ερευνητής ό,τι πρέπει και η στήριξη πολύ καλή. Εγώ θα έπαιρνα, επιπλέον, και έναν καλό προσοφθάλμιο σε περισσότερα mm για να κλείσει όμορφα η συλλογή. Επίσης ένα telrad θα ήταν καλή ιδέα! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Ευχαριστω!!! Κανω οικονομιες να παρω.
dimpap Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Άν είσαι ικανοποιημένος με τους hyperion πάρε και τον 21 που για εμένα είναι ο καλύτερος της σειράς και έναν telrad ή rigel όπως είπε ο Αντρέας.Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια. Δημήτρης. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
pthomaidis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Καλώς ήρθες στην παρέα. Παύλος ΘωμαΐδηςΦυσικός Καθηγητής Μ.Ε.
magos_ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Γεια σου πατριώτη. Καλές παρατηρήσεις και από εμένα (άντε μπας και τρακάρω και κανενα πάνω στα Τζουμέρκα..) Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/
SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Ειμαι ευχαριστημενος πολυ απο τα προσοφθαλμια.Ευχαριστω κ σας κυριε ΘΩΜΑΙΔΗ.Πατριωτη μπορουμε να τα πουμε κ απο κοντα αν θες.
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Καλορίζικο το νέο εργαλείο! Οι επιλογές που έκανες για τον υπόλοιπο αστρονομικό εξοπλισμό, είναι όντως πολύ καλές.
magos_ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Φυσικα και αν θέλεις μπορούμε να συναντηθουμε και απο κοντά θα χαρώ πολυ. Hellooooooo, my name is Ηλίας. http://astrocom.wordpress.com/
SPAIRUS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2007 Οποτε θες το κανονιζουμε.Να με ενημερωσεις κιολας που ειμαι αρχαριος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα