pascal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2007 Καλημερα φίλοι του ASTROVOX ...Σας θαυμαζω απο καιρό και προσπαθώ να μπώ και εγώ στην ομάδα σας απλά μέσα απο τις συζητήσεις σας πιστευω οτι μαθαινω αρκετά πράγματα. Ξεκίνησα την επαφή μου με τον ουρανό με ένα τηλεσκοπιο αγορασμένο απο το ΒΙG star optics ΤΟ οποίο το πουλάω,το Τηλεσκόπιο ειναι ΚΑΤΟΠΡΙΚΟ 4, NB F1000114EQIII/M Περιγραφή: 114mm (4.5") Αστρονομικό Ισημερινό τηλεσκόπιο(ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ)Τύπος: Κατοπτρικό Κοντού Σωλήνα Μέγιστη ωφέλιμη μεγέθυνση: 230x Άνοιγμα: 114mm (4.5") Εστιακή απόσταση : 1000mm (39.5") Εστιακός λόγος: f/8.8 Γωνιακή ανάλυση (αναλυτική ισχύς): 1.001 arcsec Όριο φαινόμενου μεγέθους: 14.2 Στήριξη : EQ-3 Γερμανική Ισημερινή Ερευνητής : 6x30mm Θήκη: - Περιλαμβάνονται εξαρτήματα 31.7mm (1.25") : Προσοφθάλμιος K10mm, K25mm, Φίλτρο σελήνης, ηλίου. Το μόνο πρόβλημα ειναι οτι δεν εχει τρίποδα.To TΗΛΕΣΚΟΠΙΟ εχει αγορασθει πριν 8 μηνες 225 ευρω. Για οποιον ενδιαφερεται να το χρησιμοποιησει σαν βοηθητικό ή σαν ξεκινημα στην αστρονομια ας επικοινωνησει pabasis@yahoo.gr ΚΑΙ καποια στιγμη θα ηθελα τη συμβουλή σας για αγορα τηλεσκοπιου...Ευχαριστω ...PASCAL . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
gkal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2007 Φίλε με το συμπάθειο, αλλά το κατάστημα στην Πάτρα πουλά το τηλεσκόπιο αυτό καινούργιο στο Emarket στα 100 ευρώ με τρίποδα. Βλέπε http://www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=8466415 Υπάρχει λύση για την απληστία του ανθρώπου? Πάν μέτρον άριστον
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2007 Και προς τι η τεράστια μπλέ γραμματοσειρά Ως γνωστών, οι ερασιτέχνες αστρονόμοι μόνο στραβοί δεν είναι!
pascal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2007 Φίλε αστρόφιλε , μπορεί να μήν το γνωρίζεις αλλά είμαι καινούριος στο χώρο ,και εγραψα μια τιμή σύμφωνα με τη χρήση του τηλεσκοπίου ,και με τη τίμη πού το είχα αγοράσει ,δεν το είχα ψαξει,τώρα που διάβασα την απαντησή σου βλέπω οτι εχεις δίκιο απλά δεν το ήξερα οτι πωλείται τόσο καινούριο, απλά τα σχόλια νομίζω οτι δέν χρειάζονται...Οσο για τη γραμματοσειρά ήταν η πρώτη μου φορα στο forum και απο λάθος χρήση βγήκε μεγαλη γραμματοσειρα. . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
pascal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2007 Μέ συγχωρείς φίλε αστρόφιλε μπέρδεψα το σλογκαν με την απάντηση . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
gkal Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Κανένα πρόβλημα φίλε. Από όσο έχω καταλάβει όλα τα σχόλια από τους φίλους του forum είναι σε κάθε περίπτωση καλοπροαίρετα. Υπάρχει λύση για την απληστία του ανθρώπου? Πάν μέτρον άριστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα