koyote Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Ε ρε γλεντια,αν και ειμαστε πολυ busy,δεν μπορουμε να λειψουμε....(ελπιζω ) ΥΓ:α ρε τηλεμαχε τσιτσανη Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2008 Φυσικά και δεν θα λείψουμε.... Ετοιμάστε κομμάτια... Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
ourania Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 αχαχαχα είναι καταπληκτικά σήμερα είχε για άλλη μια φορά παταούγκα και κρέπα το πρόγραμμα. Μετά μουσική βραδιά στο άγαλμα. Μετά διαστημική βραδιά στην εστία Η παρέα είναι φανταστική. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ηλιακή παρατήρηση και κάτι πήρε το αυτί μου για μπανάκι κάποια στιγμή. Μαμά εγώ τους προσέχω αλλά πέρα βρέχει
roz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Εγω περιμενω την Παρασκευη να σας χαρω ολους! Η δουλεια δεν μου επιτρεπει να ειμαι μαζι σας τα βραδια, αλλα επιφυλάσσομαι για τα καλυτερα. Την Παρασκευη εχω να δωσω show με τον φιλτατο Στεφανο!!!
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2008 Aγαπητή roz θα χαρούμε πολύ να σε δούμε την Παρασκευή και να περάσουμε υπέροχα!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
roz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Τηλεμαχε, ολο για παρτη σου γιατι μου εφτιαξες την νυχτα... η μαλλον την μερα!!! "Με τον Ξενακη εκλεισε αυτο το θερινο και υστερα στο αγαλμα για γλεντι και χορο. Με μια πενια ο Τηλεμαχος μας εστειλε στ'αστερια ταξιδι για τον ουρανο ειναι στα δικα μας χερια. " Στιχοι: roz Μουσικη: εεεεε ολοι γνωριζουμε
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 thanks a lot roz... ελπίζουμε να σας κρατήσαμε συντροφιά με τα τραγουδάκια μας... Κι εγώ σε ευχαριστώ και σένα και όλα τα παιδιά που περάσαμε υπέροχα τις πέντε μερούλες μας στο Βόλο...πραγματικά μου θύμισε πενταήμερη!!! Πάντα τέτοια παιδιά!!!!!!!!
roz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Trust me, θα ερθω! Καρδια μου, εκανες το μεγαλο λαθος. Τωρα θα υποστεις την παρουσια μου στην Συμπρωτευουσα! Χαχαχαχαχα Παντως εγω περασα υπερβολικα ωραια! Και κριμα πραγματικα που δεν ημουν και τα προηγουμενα βραδια. Αλλα τι να γινει... ειμαστε και εργαζομενα νιατα Τηλεμαχε, οταν θα ανεβω Σαλλλονικη ελπιζω οτι θα εχεις κανει τα κουμαντα σου Φιλια πολλα πολλα πολλα και... αντε παιδια, να το επαναλαβουμε συντομα!!!!
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Το θερινό τελείωσε και ήταν κάτι το ανεπανάληπτο και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους δώσανε άλλη νότα στο σχολείο..Πολλά συγχαρητήρια όμως στον Τηλέμαχο,τον Δημήτρη(kinezo) και τον Θανάση Αλευρόπουλο που με τα εκπληκτικά τραγούδια τους,το ταλέντο τους στη μουσική αλλά και με τις φωνάρες τους ,μας χάρισαν υπέροχες βραδιές...Επίσης οι καθηγητές και των 3 βαθμίδων ήταν καταπληκτικοί !!!!!!Αξίιζουν πολλά μπράβο στην Εταιρεία γι αυτή την προσπάθεια!!! Άντε και του χρόνου!!!!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Kinezos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Επιτέλους έφτασα σπίτι!!!!Χρειάστηκαν να περάσουν 12 ώρες από την στιγμή που άφησα την τρελοπαρέα μας στον Βόλο!!!! Μετά από 300km σιδηροδρομικών γραμμών και ασφαλτοστρωμένων δρόμων, ένα μικρό διάλειμα για...λίγες ώρες ύπνο στην Λάρισα (δν την πάλευα με τπτ!!!), και μία άσκοπη 2ωρη αναμονή στο Πλατύ (οι μ@@**&^%κες έκοψαν 2δρομολόγια!!), έφτασα Νάουσα!!! (Η Οδήσσεια της επιστροφής!) Το τραγικό είναι, πως ακόμη δν έχω συνειδητοποιήσει ότι τελείωσε το θερινό...!!! Έχω την εντύπωση ότι σε λίγο θα ξαναβρεθούμε για να πάμε για την..κλασική (πλέον) νυχτερινή μας έξοδο! Και ότι γυρνώντας ξανά στον Φίλιππο, τα ξημερώματα θα.... το ξημερώσουμε... ακόμη περισσότερο.....!!! ~~ΝΤΡΟΠΗ!!! χαχαχα..!!! Και 'γω με την σειρά μου, θέλω να ευχαριστήσω τόσο την Εταιρία Αστρονομίας και Διαστήματος για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συναντηθούμε ξανά παλιοί και νέοι φίλοι (να φανταστείτε την Νατάσα είχα να την δω σχεδόν 3 χρόνια!!!), και όλα αυτά με φόντο τον πανέμορφο έναστρο ουρανό! (Που λόγω των ωραρίων μας, απολάυσαμε περισσότερο απ' τον πρωινό!) Για τις 2 πανέμορφες συγκατοίκους μου, την Γλυκιά μου Αστρονόμο, και την Ονειρικά Μαγευτική Νάντια μου, δεν έχω παρά να πώ πως αναμένω την επόμενη συνάντησή μας, για να συνεχίσουμε τα πειράγματα, και τις ξεκούραστα ουσιώδεις συζητήσεις μας..!!! Τηλέμαχε, ένα θα πω..: RESPECT!!! Τζουράς, ρεμπέτικο και... καλή έμπνευση!! Επιφυλάσσομαι, την επόμενη φορά, η μουσική βραδιά θα είναι λιγότερο έντεχνη(!), με περισσότερα παλιά, καλά και "απαγορευμένα" άσματα....!!!!! Θάνο, ωραίος στην συγχορδιακή υποστίριξη...!!! ("λες κι είχε φουμάρει χόρτα"!!!!) Θα ξαναπαίξουμε μαζί, για πιο...ροκ, freestyle και τζαζίστικα γούστα.... Κυριάκο, αν και καταλαβαίνω ότι χρειαζόνταν συνεχώς να φόρτιζες το κινητό σου, για να καταφέρεις με το "φλάς" του να ορατοποιήσείς(!) τις ταμπλατούρες, πρέπει να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για τις ποικίλες φωνητικές σου δυνατότητες!!! Δυστυχώς, αν συνεχίσω να γράφω για τον καθένα, δεν θα τελειώσουμε ουτε αύριο (και όπως θα διαβάσατε παραπάνω, έρχομαι από πολύ μεγάλο ταξίδι!!!) Έτσι, θέλω να πώ ένα μπράβο σε όλους που με τις δυναμικές μας παρουσιές καταφέραμε να κάνουμε τον Βόλο μουσικά, αστεϊκά, και παρεΐστικα αστρονομικότερο....!!! (Ή όπως συνηθίζει να λέει η Λαμπρινή..."καταφέραμε να φωτίσουμε τον Βόλο, με την αστρικά λαμπερή παρουσία μας...!!!") Αναμένω την επόμενη συνάντησή μας το συντομότερο δυνατόν....Καλό καλοκαίρι σε όλους... και είθε η μαγεία των έναστρων ουρανών να οδειγεί τις νύχτες μας...!!! Βαδίζοντας τον δρόμο προς τα αστέρια, να Ζείςτην κάθε στιμή του ονείρου σου... ...και το όνειρό σουθα γίνει η κάθε σου στιγμή... .Δημήτρης.
Kinezos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Καθώς δέχτηκα παρατήρηση, από την γλυκιά μανούλα μ, για την παράλειψή μου να αναφερθώ στην παρουσία/απουσία της τόσο στις διαλέξεις, όσο και στις..."μεταμεσονύχτιες" συγκεντρώσεις μας, πρέπει να συμπληρώσω το παραπάνω μου σχόλιο.... Λοιπόν... .......... Γλυκιά μου Roz, είναι γεγονός ότι τόσο η δουλειά όσο και γενικά οι διάφορες καταστάσεις που είχες να αντιμετωπίσεις κατά την διάρκεια του θερινού, έκαναν την παρουσία σου να χαρακτηριστεί "ακριβοθώρητη"!!! Παρ' όλα αυτά, κάθε σου εμφάνιση συνοδευόταν από εκφράσεις εκστατικού θαυμασμού στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων, σε τέτοιο βαθμό που να μπορέσουμε να σε παρομοιάσουμε με σπάνιο κομήτη που πλησιάζει την Γή μας...!!! (εξού και ο παραπάνω χαρακτηρισμός!!) Αν και το καλοκαίρι, έχει φτάσει ήδη στη μέση του, και 'γω θα βρίσκομαι μακριά από την θεσσαλική Ελλάδα, είμαι σίγουρος πως τώρα θα 'χεις τον Νίκο να σε προσέχει, και να σε προτρέπει από διάφορους λάθους χειρισμούς (κοινώς βλακείες!!) Καλό κουράγιο Νίκο............!!!! Μπορεί το παραπάνω σχόλιο, αγαπητή μας Μαρίνα, να φάνηκε κάπως υπερβολικό, τουλάχιστον τώρα δεν μπορείς να πείς ότι δεν σε ικανοποίησε!!!!! Υ.Γ.Όποιος άλλος έχει παράπονα, απλά... πείτε το ρε παιδιά...!!! Κάτι θα κάνουμε..!!!! Βαδίζοντας τον δρόμο προς τα αστέρια, να Ζείςτην κάθε στιμή του ονείρου σου... ...και το όνειρό σουθα γίνει η κάθε σου στιγμή... .Δημήτρης.
roz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Χαχαχαχαχαχα!!!! Με τετοιο γιο, νιωθω πραγματικα ικανοποιημενη!Οσο για τον Νικο.... μολις εφυγε. Σημερα γυριζει Αθηνα. Σε δυο βδομαδες κατεβαινω κι εγω για τριημερο. Οποτε οποιος ειναι εκει, καλως να ξανα-βραθουμε!!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δυστηχώς το θερινό σχολείο αστρονομίας τελίωσε...Πιστεύω πώς φέτος ήταν το καλύτερο θερινό από τα προηγούμενα λόγω της μέγαλης συμμετοχής των παιδιών καθώς και την αναβάθμιση του επιπέδου του.Όμως παρόλα αυτά το πρόγραμμα μπορεί να ήταν εύχαριστο αλλά ήταν και παράλληλα πολύ κουράστικο..Μπορεί να είχαμε 5 ώρες κενό αλλά οι αποστάσεις ήταν τόσο μεγάλες από τις εστίες που μέναμε και είχαμε τόσες υποχρεώσεις που μόνο προλαβαίναμε να τρώμε..Έτσι δεν είχα το χρόνο να σας δω και πολύ παιδιά..Ακόμα και το βράδυ είμασταν πολύ κουράσμένοι για να μείνουμε μέχρι το τέλος των μουσικών βραδιών που διοργάνωσατε και μάλιστα με πολύ επιτυχία από ότι έμαθα..!Γι' αυτό θανάση, δημήτρη και τηλέμαχε σας δίνω πολλά συγχαρητήρια για την υπέροχη αυτή ιδέα που είχατε..Ελπίζω και του χρόνου ακόμα καλύτερα..Ζητώ συγνώμη για την απουσία μου από τις υπέροχες αυτές βραδιές αλλά η κούραση ήταν πολύ μεγάλη καθώς ζητώ συγνώμη εάν δεν περάσαμε πολλές ώρες μαζί αλλά όπως έλεγε και ένας στίχος του τραγουδιού που είπατε την τελευταία βραδιά, ένας μήνας και 12 μέρες έμειναν μόνο μέχρι την ολυμπιάδα οπότε το άγχος είναι αρκετό και οι ασκήσεις που αφόρουν το θεωρητικό κομμάτι είναι πάρα πολλές!Πέρα από την παρατήρηση και την ανάλυση δεδομένων Παρόλα αυτά θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην δημιουργία των στίχων του τραγουδιού που γράψανε ο δημήτρης, η μαρίνα και ο τηλέμαχος!!Πολύ πρωτότυπο και καλό!Χίλια Μπράβο!! Όμως μεγάλη παράλειψη θα ήταν εάν δεν αναφέρω και τους καθηγητές που μας έκαναν μάθημα και περάσαμε αξέχαστες στιγμές και μας κάλυψαν την ύλη με το παραπάνω παρότι είχαμε και κάτι μικροπροβληματάκια στην πρώτη φορά με την χρήση κάμερας στο τηλεσκόπιο, αλλά εννοείται ότι τα ξεπεράσαμε !!Ίδιως το μάθημα με τον κ.Σειραδάκη τον κ. Ζαχείλα ήταν κάτι το ανεπανάλειπτο και χαίρομαι που θα τους δω και στην Ινδονήσια!!Εννοείται ότι ανεπανάλειπτα ήταν και τα μαθήματα του κ.Βούλγαρη του Γιάννη Νέστορα και του κ. Βάρβογλη!Παρόλα αυτά η ανυπέρβλητη παρούσια του κ.Σειραδάκη έμεινε για λίγο.. Τελιώνοντας για να μην κουράζω και άλλο θα ήθελα να δώσω και πολλά συγχαρητήρια στην Εταιρεία Αστρονομίας και Διατήματος Βόλου για την πρωτοβουλία της αυτή που στηρίζει 9 χρόνια τώρα και αναβαθμίζει το επίπεδο του κάθε χρόνο και δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά και το έναυσμα να ασχοληθούν περαιτέρω με την αστρονομία και να συναντηθούμε και πάλι έμεις οι παλιοί με τους νέους!!! Ελπίζω να σας δω και του χρόνου όλους και να περάσουμε ωραίες στιγμές όπως και φέτος!!(Παρότι που στις περισσότερες έλειπα ) 'Οσο για τους: Στέφανο, george2, Λαμπρινή και Koyote θα σας δω σε 1 μήνα και κάτι για την ινδονησία!!Είστε φοβερή ομάδα guys!!Θα τα πάμε τέλεια!Τα μετάλλια σας περιμένουν!!!! (Για μένα χλωμό!! ) Υ.Γ. Πάντως για τους εμπνευστές του τραγουδιού που γράψανε έμαθα τελικά τον 17ο στίχο.. Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Eπίσης θα ήθελα να πω πως τσάμπα γκρινιάζατε για την Γ βαθμίδα αφού πάνω από όλα αυτό που έμεινε ήταν τα ξενύχτια και η διασκέδαση...!!!! όσο για τα παιδιά της Ολυμπιάδας αξίζουν πολλά μπράβο γιατί παρόλο το βαρύ τους πρόγραμμα, την κούραση,αλλά και τις αντίξοες συνθήκες (και μιλώ για τις εστίες που μέναμε ) ήταν παρόντες έστω και λίγο με τα υπόλοιπα παιδιά..!Μπορεί να μην ήμουν στην ομάδα της ολυμπιάδας παρά μόνο στη Γ βαθμίδα ώς 1η αναπληρωματική,αλλά μπορώ να πω πως ένιωσα σαν ήμουν και εγώ στην ομάδα και από την πλευρά των παιδιών και από την πλευρά των καθηγητών..!!!! Ακόμη ήταν ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά(οι περισσότεροι τουλάχιστον) και να περάσουμε υπέροχα ακόμη μια φορά..!!! Τώρα το μόνο που έμεινε είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα της Ολυμπιάδας,πράγμα που είμαι σίγουρη,όπου θα μας εκπροσωπήσουν στην Ινδονησία!! Και οι 5 είναι υπέροχοι..Φτου να μην σας ματιάξω!!!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
ourania Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Ήταν φανταστικά. Ευχαριστώ τα παιδιά για την καλή παρέα. Θα τα ξαναπούμε όλοι σύντομα. Θα ακολουθήσουν κάμποσες φωτογραφίες απλά κάποιοι μου γρουσούζεψαν το αγαπητό card reader μου και παγίδεψαν τις χθεσινοβραδινές φωτογραφίες στην κάρτα
Αθανάσιος Αλευρόπουλος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Λοιπόν να πω κι εγώ λιγα λογάκια αν και με καλυψε αρκετα ο τρομερός συνάδελφος και φίλος κιθαρίστας,μπουζουκτσής και τραγουδιστής Δημήτρης(Κινέζος)......... (και τωρα που διαβασα και την δημοσιευση του κ μεγαλος ποιητης!!! Ηταν εκπληκτικές αυτές οι 5 μέρες Αλλα το κακό είναι ότι περάσανε πολύ γρηγορα......Δεν ξερω γιατι αλλα συνεχεια ειχα κ εχω αυτη την αίσθηση Σας ευχαριστώ κι εγώ για τις ωραίες στιγμές που ήταν σε θέση αυτή η αστρονομική κομπανία, ως μελος της, να προσφέρει αλλα και για το κεφι κ το κουραγιο που μας δινατε για να παιξουμε επι 2 βραδια σχεδον 10 ωρες χωρίς να σκεφτούμε καν να σταματήσουμε πολλές φορές Πρωτα απολα θέλλω να ευχαριστήσω την εταιρεία κι εγω γιατι στην ουσία χωρίς αυτη δεν θα είχαμε αυτή την συνάντηση αν και ώρες ώρες τα μαθηματα ήταν βαρετά μέχρι υπνηλίας όχι όμως λόγω του περιεχομένου αλλά λόγω του τρόπου με τον οποίο έγινε η διάλεξη στους προχώρημενους(είναι γεγονός ότι καποια παιδιά φύγανε στο διάλειμα... χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω διστιχο του τραγουδιού μας... Ο Λάσκαρίδης έβγαλε έναν ωραίο λόγο και το κοινό του κοίμησε χώρις καθόλου κόπο(Ελπίζω να μη με παρεξηγήσει ο συγκεκριμένος καθηγητής αν το δει αυτο ποτέ) Και μιας κ μου ρθε το κομμάτι θα περιγράψω εδώ τη μεγάλη ιστορία δημιουργίας αυτού του κομματιού το οποιο ελπίζω να το δημοσιεύσει ο Κινέζος που έχει όλους τους στίχους.Να πω λοιπόν ότι το κομμάτι αυτό δημιουργήθηκε ένα ήσυχο απόγευμα της Παρασκευής.....Κάποιοι από την παρέα (την παρα πολυ μεγάλη παρέα την οποια την καναμε παιδια 22 στο τραγούδι για χαρη της ομοιοκαταληξίας χωρίς να τα μετρησουμε αλλά παίζει να ναι κ περισσότερα) ήταν μαζεμένοι στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου Φίλιππος και περίμεναν με τις φωτογραφικές στο χέρι να περάσουν ότι ειχαν τραβήξει στο λάπτοπ που έφερε ο άλεξ(βολιώτης) για να τα βαλουμε μετά όλα σε ένα DVD (το οποίο προσωπικά ούτε ξέρω σε ποια χερια βρισκεται και τι έχει μέσα ακομα).Οι περισσότεροι τους παρακολουθούσαν και περίμεναν να περάσει η ώρα για να πάει 9 παρά ώστε να αρχίσουμε το περπάτημα για το 1ο Λύκειο Βολου.Κάποιοι άλλοι πάλι ήταν σε δωματια και ξεκουράζονταν η ετοιμάζονταν......2 απο αυτους βρίσκονταν στο δωμάτιο 336 στο οποίο μέναμε εγώ με τον Τηλέμαχο και το Σάββα...Εκείνη τη στιγμή εγώ κι ο Τηλέμαχος είμασταν κάτω με τους υπόλοιπους....Σε μια στιγμή αποφάσισα να πάω στο δωμάτιο να ετοιμαστώ κι εγώ.....Εκει πέτυχα το Σάββα και τη Φαίη να συζητάνε(μη παει το μυαλο σας αλλού).....Μετά απο κανα μισαωρο μπηκε μέσα ο Τηλέμαχος....Η συζήτηση κυλούσε ήρεμα μέχρι που πιάνει ο Τηλεμαχος τον τζουρά του κι αρχίζει να παιζει και να τραγουδάει τη παξιμαδοκλέφτρα......Σχεδόν αμέσως έπιασα κι εγώ την κιθάρα μου κι αρχίσαμε να τη λέμε μαζί όπως το 2 βράδια νωριτερα στη παραλία του Βόλου με τους περαστικούς να μας κοιτάνε έκπληκτοι και λίγο περιέργα(γιατί άραγε?)..... Κι εκείνη τη στιγμή άρχισε να λέει ο Τηλέμαχος ένα δίστιχο που δεν ήταν στο κανονικό κομμάτι αλλά είχε σχέση με αυτά που περάσαμε στο θερινο(δυστηχως δεν το θυμαμαι)Και τότε λοιπόν σκεφτήκαμε να γράψουμε στίχους σχετικούς με ότι περάσαμε αυτές τις 5 μέρες.......Η ιδέα αυτή άρεσε στους άλλους 2 κι η Φαίη με τα ωραία γράμματα ανέλαβε να γράφει τους στίχους, τους οποίους θα βγάζαμε όλοι μαζί, πάνω στην πλάτη του Σάββα για τραπέζι Έτσι γράψαμε καμια 15αρια δίστιχα ασυναρτητα ως προς τη χρονολογικη σειρα....... Αφου είπαμε οτι θα το κρατήσουμε για εκπληξη πάμε στο Λύκειο κανονικα να δουμε τις διαλεξεις......Εκεί λέμε το περιστατικό στο άλλο μέλος της κομπανίας(το Δημήτρη) και η Φαίη του δίνει τους στίχους για να σκεφτεί κι άλλους......Γράφουμε μαζι 2 διστιχα στο διαλειμμα.....Αλλα τότε μας καλει ο κ. Μαυρομμάτης για τη συνέχεια των διαλέξεων διακόπτωντας τον καλλιτεχνικό μας οίστρο.... ..Κατά τη διάρκεια της διάλεξης του κ.Ξενάκη γράφω άλλο ένα διστιχο και το δίνω στο δημήτρη.....Στο σημείο αυτό σταματάμε να παρακολουθήσουμε την πολύ ενδιαφέρουσα διαλεξη πάνω στη σκοτεινή ύλη και ενέργεια.....Μετά το τελος της συζητούσαμε περι ανέμων και υδάτων με τα παιδιά μεχρι να βγουμε φωτογραφια......Μετα τη φωτογραφια ξεκινησαμε για να φυγουμε.....Εκεινη τη στιγμη συνειδητοποιω οτι καποιος απο μας λειπει Τότε βλέπω το Δημητρη στο παγκάκι να κάθεται συμπληρώνοντας άλλα 2 δίστιχα Φευγω μετα απο λιγο με τα ποδια μαζι με τηλεμαχο και Σαββα ενω αυτος με το αυτοκινητο του κ.Βουλγαρη για το ξενοδοχειο οταν πολλα παιδια ειχαν παει για φαι.......Οταν φτανουμε το μαθαινει η Μαρινα και επιθεωρουμε ολο το κομματι οι τεσσερις μας(Τηλεμαχος,Εγω,Μαρίνα,Δημητρης) και στη συνεχεια το βαζουμε σε σειρα...........Κι ετσι δημιουργηθηκε μεσα απο ομαδικη δουλεια αυτο που ελπιχω να δειτε καποια στιγμη........Ετσι εν τέλει το κομματι που ακουστηκε στο αγαλμα του Βολου τα ξημερωμα Παρασκευης είναι:Μουσική:Α. Κωστή(αν και δεν ειμαι σιγουρος.Ο Τηλεμαχος που ειναι ο πλεον ειδικος στο ειδος ελπιζω να με διαφωτισει......) Στιχοι:Δημήτρης,Θανάσης,Μαρίνα,Τηλέμαχος,Φαίοι Έπαιξαν οι μουσικοι:Αθανασιάδης Τηλέμαχος - ΤζουράςΑλευρόπουλος Θανάσης - ΚιθάραΚατσάρης Δημήτρης - Κιθάρα Τραγούδησαν: Τηλεμαχος,Δημητρης,Κυριάκος,όποιος άλλος ήταν πάνω στο υς στίχους (δεν τους θυμαμαι ολους δυστηχως) και η αφεντιά μου Εικονολήπτες:Κίμης,και δεν θυμάμαι και ποιοι ακόμα.....Παρακαλώ να συμπληρωσει καποιος οσα παρελειψα και ανεφερα λανθασμενα......Σας ευχαριστω όλους παιδια για τις στιγμές που μου χαρίσατε και ιδιαιτερα τους συναδελφους Τηλεμαχο και Δημητρη καθως και τους συγκατοικους μου των οποιων τα νευρα ελπιζω να μην τους τα εσπασα πολυ...... Υ.Γ Τηλεμαχε σευχαριστω που μεκανες να παιξω ενα ειδος άγνωστο για μενα(τα ρεμπέτικα)παρολο που μου λειψαν πολυ οι ροκ μπαλαντες που δεν παιξαμε καθολου)Δημήτρη σευχαριστω για τις ταμπλατούρες σου,για το παιξιμο σου και τη δευτερη φωνη....... Πριν προχωρήσεις στα μυστήρια του ουρανού μην παραλείψεις να εμβαθύνεις στα μυστήρια της μάνας Γης............
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 To συγκεκριμένο κομμάτι είχα την τύχη να του ακούσω και εγώ και μπορώ να πω πώς ήταν πολύ έξυπνο και χιουμουριστικό..!!!Το μόνο που με εκνεύρισε ήταν ότι ο ''αγαπητός'' Θανάσης Αλευρόπουλος δεν με άφηνε να δω το τραγούδι με τρόπο υπερβολικό και ανώριμο,νομίζοντας πως θα παρεξηγηθώ..μπορώ να πω ότι δεν παρεξηγήθηκα καθόλου και θα ήθελα στο σημείο αυτό να ζητήσω και συγνώμη αν όντως ήμουν κουραστική με την Ολυμπιάδα,όπως λέει και ο στίχος 17..!!!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Αφου γραψατε ολοι,νομιζω πως ηρθε και η δικια μου σειρα αν και θα ειμαι καπως λακωνικος.Πιστευω οτι το 9ο θερινο σχολειο αστρονομιας ειχε τη μεγαλυτερη επιτυχια απο ολα τα προηγουμενα,και ελπιζω να εξελιχθει και περαιτερω.Συγχαρητηρια λοιπον στην εταιρεια αστρονομιας,μιας και ξεχασα να δωσω το ερωτηματολογιο...Απ'οτι εμαθα βεβαια παρακολουθειτε τις συζητησεις μας οποτε θα δειτε τα θετικα μου σχολια Ολα,η διαμονη στιες εστιες,η επιλογη του χωρου του πανεπιστημιου και οι καθηγητες μας ηταν αισθητα αναβαθμισμενα!!Και φυσικα δε θα μπορουσα με τιποτα να ξεχασω την εκπληκτικη αστροπαρεα,την οποια βεβαια δεν μπορεσα να ακολουθησω σε ολες τις εξοδους λογω φορτου,sorry παιδια .9-12,6-8,9-12,1-5....αρκετα φορτωμενο ημερησιο προγραμμα,απορω πως τα συνδυασα ολα Η αληθεια πως αυτο το θερινο,αν και μακραν το πιο γεματο περασε σαν καπνος.. Ποιος περιμενει ενα χρονο......Αυτο που εκρεμμει τωρα ειναι η καλη προετοιμασια για την ολυμπιαδα,απο την οποια αν δεν φερουμε μεταλλιο μας βλεπω κρεμασμενους στο αγαλμα Θα κανουμε οτι μπορουμε και πιστευω οτι εχουμε τη θετικη ενεργεια ολων σας. Του χρονου παλι!!!! ΥΓ1:φετος ιδιαιτερη ηταν η παρουσια των παιδιων απο την πολη που γραφεται με 2 σ και προφερεται με 3 λ ΥΓ2:Την επομενη φορα που θα παμε στις ερημιες για παρατηρηση καλυτερα να ειδοποιουμε,τι μας εφτεξε ο χριστιανος που του καναμε χαλαστρα Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
roz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Χαχαχαχαχα φιλε koyote αψογο! Καλε σε ποιον κανατε χαλαστρα? Κλασικα ηταν στα πρωτα 3 βραδια που ελειπα. Αχχχχ!Ρε συ Θανο παιδι μου, το οτι ξελαρυγγιάστηκα η γυναίκα Παρασκευή βράδυ μαζι με τον Νικο (το παιδι που ήρθε μαζί μου) τοσο απαρατήρητο πέρασε? Απαπα Μεχρι και solo εκανα για να με θυμαστε!
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Και βέβαια η roz τραγούδησε και θα έλεγα καταπληκτικά!!!Κρίμα που έφυγε νωρίς.. Την χαλάστρα την κάναμε στο σορό που πήγαμε για παρατήρηση και ήταν εκεί ένα ζευγαράκι στο αυτοκίνητο που τα υπόλοιπα παραλείπονται να τα πω..εε και είδαν εμάς με τα αυτοκίνητα και τα τηλεσκόπια στο άσχετο και έφυγαν στα γρήγορα και ρίξαμε πολύ γέλιο....συμβουλή:όποτε πάτε για παρατήρηση να τα προσέχετε αυτά... Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δεν το είπες σωστά ...όταν πάτε σε απόμερα μέρη να προσέχετε τους ερασιτέχνες έπρεπε να πεις..
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Σορρυ Τηλέμαχε για το λάθος.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Συγχωρεμένη, πάντως για να επιστρέψουμε στο θέμα των θερινών, εμένα που ήταν η πρώτη φορά η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι πιο οργανωμένο απο άποψη διαλέξεων αλλα και γενικότερα απο την όλη διαδικασία.. Μου είχε δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση απο τα λεγόμενα των παιδιών που είχαν πάει προηγούμενες χρονιές... Δεν ξέρω, περίμενα κάτι ...άλλο ίσως.. Τέλος πάντων σημασιά έχει ότι περάσαμε καλά μάθαμε 5 πράγματα, γλεντήσαμε και περάσαμε ωραία. και του χρόνου..
koyote Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Ναι,μαρινα πετυχαμε ενα ζευγαρακι που εκανε πνευματικες......αναζητησεις στην ερημια.Ηθελα να δω τη φατσα τους οταν 6 αυτοκινητα τους περικυκλωσαν με ατομα που εβγαιναν με φωτογραφικες μηχανες Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Ναι,μαρινα πετυχαμε ενα ζευγαρακι που εκανε πνευματικες......αναζητησεις στην ερημια.Ηθελα να δω τη φατσα τους οταν 6 αυτοκινητα τους περικυκλωσαν με ατομα που εβγαιναν με φωτογραφικες μηχανες Oι πνευματικές...αναζητήσεις κόπηκαν από πνευματικές εξορμήσεις...Μάλλον για παπαράτσι να τους βγάλουμε μας πέρασαν.. Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα