atma Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 ΠΩΛΕΙΤΑΙ 12in Celestron Dobson καί eyepiece 2in 28mm,από 1450 .... 1000 ευρώ.ΠΩΛΕΙΤΑΙ Skywather OTA-σωλήνας καί eyepiece 2 ιn 32mm μαζί με 2Χ barlow ..250euro. Tel...2392023928. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Αν έβαζες και λίγες φωτογραφίες θα ήταν καλύτερα Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Αν έβαζες και λίγες φωτογραφίες θα ήταν καλύτερα 1000 Κάνει καινούριοπου το βρίκες και το πήρες με 1450 η 1200 Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
filiatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2008 Πριν κάτι χρόνια τόσο έκανε. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2008 τώρα όμως δύσκολα με 1000 σου ΄΄ευχομαι να το δώσεις Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
atma Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2008 Είναι του αδελφού μου,το πήρε πρίν δύο χρόνια περίπου.Δε παρακολουθώ τιμές συχνά αλλά η ουσία είναι ότι δίνεται στη τιμή τών750 ευρώ τώρα!Τελικά υπάρχουν και πράγματα στήν Ελλάδα που φτηναίνουν! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
tzimis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2008 φιλαρακι ειναι ευκολο να βαλεις καμια φωτογραφια? Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
atma Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Συγγραφέας Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Nato!! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
tzimis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2008 λοιπον θα ηθελα να σε ρωτησω αν εκτος απο το να το πουλησεις, κανεις και καποια ανταλλαγη..εχω μια τηλεκατεθυνομενη βενζινοκινητη φορμουλα,ολοκαινουρια αχρησιμοποιητη της kyosho και μου κοστησε 800 ευρω.επειδη εχω ψωρα με τα τηλεσκοπια και δεν εχω παρει ακομα,ψαχνω καποιον που να δεχεται τετοια ανταλλαγη.αν ενδιαφερεσαι στειλε μου στο j_pa87@yahoo.gr δημητρης. Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Enastros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2008 Μοιραστείτε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2008 Σίγουρα είναι εντυπωσιακό τηλεσκόπιο,τέτοιο τηλεσκόπιο δεν θα έπρεπε να το έχεις πρός πώληση ! Σύνδεσμος για σχόλιο Κοινή χρήση σε άλλους ιστότοπους More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα