Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Δίκιο έχεις την έχω δει & εγώ την αγγελία αυτή. :D :D :D

Η τιμή μπήκε απλά για να πάρει σειρά (σαν αγγελία) μετά την πώληση άλλης αντίστοιχης σε κανονική τιμή.

Μια & δεν νομίζω να είναι σωστός ο ανταγωνισμός μεταξύ μας.

Όταν θα έρθει η ώρα θα μπει κανονική τιμή.

Μέλος Συλλόγων:

Ελληνικής Αστρονομικης Ενωσης

Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.

Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.

Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ

http://users.otenet.gr/~babgia/

Δημοσιεύτηκε

M51, νομίζω ότι η απάντησή σου πρός τον Σωτήρη ήταν υπερβολική και θα μπορούσε να έχει τεθεί διαφορετικά. Διότι μπορεί να σου φάνηκαν λίγα τα 40 ευρώ και εκείνος να προσπαθεί να επιτύχει μία χαμηλή τιμή, αλλά οι προλαλήσαντες έχουν δίκιο, δεν χρειάζεται να γίνονται τέτοιες αντιπαραθέσεις.

Όσον για τους Nagler που είπες, είναι μία μεγάλη ιστορία. Καταρχήν τα televue είναι υπερτιμημένα προσοφθάλμια τη στιγμή που βρίσκεις πολύ καλά αντίστοιχα σε τιμές του 1/3. Ότι μπορεί να είναι τα καλύτερα διότι έχουν κάποιο επιπλέον χαρακτηριστικό, π.χ λίγο παραπάνω contrast ή σε άλλες περιπτώσεις δεν έχουν coma στο 10% του άκρου του πεδίου (βλέπε Nagler με UWAN 16mm) ναί, αλλά και πάλι δεν δικαιολογούν την τριπλάσια τιμή. Βέβαια όταν έχεις πάρει έναν Nagler 350 ευρώ π.χ πόσο να τον δώσεις? 150 είναι όντως λίγο βάση όμως της τιμής που τον πήρες και όχι διότι θεωρητικά είναι τα καλύτερα προσοφθάλμια. Απο κεί και πέρα ο άλλος μπορεί να τον φέρει απο Αμερική με την ίδια τιμή που μπορεί να τον πουλήσει κάποιος εδώ, ή να τον πάρει μεταχειρισμένο απο εδώ. Αυτό είναι επιλογή του καθενός.

starrynights.blog
Δημοσιεύτηκε

Παιδια,η τιμη πακετου ηταν οντως χαρισμα.

Παρ ολα αυτα ,επειδη ολα ειναι σχετικα, και ο καθενας διαχειριζεται τα χρηματα του οπως αυτος επιθυμει,ισως πρεπει να θεσπιστουν ορισμενοι κανονες οσον αφορα τις αγγελιες.

Ισως δεν πρεπει να επιτρεπονται σχολια οσον αφορα την τιμη του στυλ

"τοσο που το δινεις,εγω το αγοραζω καινουργιο απο Αμερικη" προσβαλοντας εμεσα με αυτον τον τροπο τον πωλητη.

Επισης,οταν αναγραφεται τιμη,ισως ειναι ακομψο να αντιπροτεινει καποιος χαμηλοτερη τιμη(σε προσωπικο μηνυμα φυσικα μπορει να κανει οτι θελει με τον πωλητη και με οποιον τροπο κρινει σωστο).

Ενα αλλο σημειο που θα ειχε ενδιαφερον,θα αποτελουσε και η θετικη αξιολογηση του αγοραστου προς τον πωλητη,μετα την πωληση,οσον αφορα την κατασταση του ειδους(αυτο με επιφυλαξη,γιατι μπορει να αποτελει και σημειο τριβης και παρεξηγησης).

Εγω προσωπικα εχω παρει πολλα πραγματα μεσα απο το αστροβοξ,και εχω διαθεσει επισης παρα πολλα, χωρις το παραμικρο προβλημα.

Η ειλικρινεια ,η ευγενεια,και η αντικειμενικοτητα, επιβαλεται σε ολες τις περιπτωσεις.

Δημοσιεύτηκε
Παιδια,η τιμη πακετου ηταν οντως χαρισμα.

Παρ ολα αυτα ,επειδη ολα ειναι σχετικα, και ο καθενας διαχειριζεται τα χρηματα του οπως αυτος επιθυμει,ισως πρεπει να θεσπιστουν ορισμενοι κανονες οσον αφορα τις αγγελιες.

Ισως δεν πρεπει να επιτρεπονται σχολια οσον αφορα την τιμη του στυλ

"τοσο που το δινεις,εγω το αγοραζω καινουργιο απο Αμερικη" προσβαλοντας εμεσα με αυτον τον τροπο τον πωλητη.

Επισης,οταν αναγραφεται τιμη,ισως ειναι ακομψο να αντιπροτεινει καποιος χαμηλοτερη τιμη(σε προσωπικο μηνυμα φυσικα μπορει να κανει οτι θελει με τον πωλητη και με οποιον τροπο κρινει σωστο).

Ενα αλλο σημειο που θα ειχε ενδιαφερον,θα αποτελουσε και η θετικη αξιολογηση του αγοραστου προς τον πωλητη,μετα την πωληση,οσον αφορα την κατασταση του ειδους(αυτο με επιφυλαξη,γιατι μπορει να αποτελει και σημειο τριβης και παρεξηγησης).

Εγω προσωπικα εχω παρει πολλα πραγματα μεσα απο το αστροβοξ,και εχω διαθεσει επισης παρα πολλα, χωρις το παραμικρο προβλημα.

Η ειλικρινεια ,η ευγενεια,και η αντικειμενικοτητα, επιβαλεται σε ολες τις περιπτωσεις.

Υπαρχουν κανονες αλλα λιγοι τους διαβαζουν

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5457

φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Δημοσιεύτηκε

Εντάξει, ζήτησα 100 φορές συγγνώμη για το λάθος τρόπο με τον οποίο διετύπωσα την άποψή μου. Το θέμα θεωρείται ΛΗΞΑΝ. Βέβαια, ο πιο σωστός από ολους τους προλαλήσαντες, είναι ο ΚΟSTAKIS. Αν δράσουμε όλοι όπως λέει, και θεσπίσει και κάποιους κανόνες ο Αντρέας (astrovox) σχετικά με τις μικρές αγγελίες, τα πράγατα θα είναι πολύ καλύτερα.

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα έληξε, εφόσον το προϊόν ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ.

Babgia, σωστός και εσύ. Όντως αν έβαζα ένα "ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ" μόνο, το θέμα θα τελείωνε οριστικώς και αμετακλήτως.

Σωτήρη, για πολλοστή φορά, με συγχωρείς.

Γιάννης

Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Δημοσιεύτηκε
.......

Babgia, σωστός και εσύ. Όντως αν έβαζα ένα "ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ" μόνο, το θέμα θα τελείωνε οριστικώς και αμετακλήτως.

Γιάννης

Ποτέ δεν είναι αργά βάλτο τώρα ώστε όσοι ψάχνουν να το βλέπουν & να μην ανοίγουν το θέμα.

Μέλος Συλλόγων:

Ελληνικής Αστρονομικης Ενωσης

Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.

Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.

Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ

http://users.otenet.gr/~babgia/

Δημοσιεύτηκε
Πάντως όποιος αγόρασε τα πράγματα κ δεν τον ενδιαφέρει το Ηβ μιας κ είναι εξειδικευμένο ας μου πει.
Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε

Ο σύνδεσμος του lunar τα λέει όλα.

Πάντως όποιος αγόρασε τα πράγματα κ δεν τον ενδιαφέρει το Ηβ μιας κ είναι εξειδικευμένο ας μου πει.

Ο καθένας με τον πόνο ](*,) ](*,) ](*,)

Θα σου δώσω το δικό μου.

Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ

ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)

Δημοσιεύτηκε
Εντάξει, ζήτησα 100 φορές συγγνώμη για το λάθος τρόπο με τον οποίο διετύπωσα την άποψή μου. Το θέμα θεωρείται ΛΗΞΑΝ. Βέβαια, ο πιο σωστός από ολους τους προλαλήσαντες, είναι ο ΚΟSTAKIS. Αν δράσουμε όλοι όπως λέει, και θεσπίσει και κάποιους κανόνες ο Αντρέας (astrovox) σχετικά με τις μικρές αγγελίες, τα πράγατα θα είναι πολύ καλύτερα.

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα έληξε, εφόσον το προϊόν ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ.

Γιάννης

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5457

Φιλικα Δημητρης

Δημοσιεύτηκε

Ο καθένας με τον πόνο ](*,) ](*,) ](*,)

Θα σου δώσω το δικό μου.

Στην τσιλια το εχασε ο Παναγιωτης το φιλτρακι ειναι να μην τρελαθεις :)

Φιλικα Δημητρης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης