Andreas2004 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Οχι φίλε Δημητρη...Την κρατανε πανευκολα τα 6 ρουλεμαν (3/πλευρα) που ειναι τοποθετημενα μεσα στη ραγα κ ενονοντε με το κατω ξυλινο δοκαρι! Η ραγα ειναι κλειστη κ απο ολες τις πλευρες. William Optics ZenithStar 80mm ED IISkywatcher 130NEQ6 ProCanon EOS 450D & Orion Starshoot Autoguider
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Πολύ ωραία Αντρέα!Αλλά μια ερώτηση...πως θα το πας μετά εκεί που θες; Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Andreas2004 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2008 Με γερανοφόρο όχημα Παναγιώτη! Προτίμησα να το φτιαξω εκει που θα έχω όλα τα εργαλία κοντα κ φυσικά να έχω ρευμα... Εκει που τελικά θα στηθεί,η ΔΕΗ (δοξα τω θεω ) δεν εχει φτάσει ακομα!!! Δεν ξέρω για ποσο ακομα βέβαια ... Άλλωστε η απόσταση ειναι μικρή, γύρω στο χιλιομετρο. William Optics ZenithStar 80mm ED IISkywatcher 130NEQ6 ProCanon EOS 450D & Orion Starshoot Autoguider
gratfriend Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Τελειος Ξεκίνα ότι έχεις ξεκινήσει και θα το πετύχεις... Ο Thomas Edison προσπάθησε 24.999 φορές για να κάνει την πρώτη εν λειτουργία μπαταρία, τι θα έλεγες λοιπόν εάν είχες για κάθε μπαταρία που υπάρχει από 0.1 Ευρώ? www.carbon-aramid.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα