Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Επιτελους τελειωασαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheesy:

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Καλά αποτελέσματα σε όλους!
π = ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΥ ΜΗΚΟΣ ΙΝΑ ΟΡΙΣΗ ΔΙΑΜΕΤΡΩ ΠΑΡΗΓΑΓΕΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΝ ΦΕΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΛΟΝ ΘΝΗΤΟΙ ΘΑ ΕΥΡΩΣΙ... :-k
Δημοσιεύτηκε

Παιδιά δεν θέλω να σας αγχώσω αλλά σε 15 μέρες βγαίνουν τα αποτελέσματα!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Δημοσιεύτηκε
Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου έτσι!!! :shock: :shock: :shock:
π = ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΥ ΜΗΚΟΣ ΙΝΑ ΟΡΙΣΗ ΔΙΑΜΕΤΡΩ ΠΑΡΗΓΑΓΕΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΝ ΚΑΙ ΟΝ ΦΕΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΛΟΝ ΘΝΗΤΟΙ ΘΑ ΕΥΡΩΣΙ... :-k
Δημοσιεύτηκε

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε.Σημασία έχει να πιστεύετε στον ευατό σου και να είστε σίγουροι για τα αποτελέσματα.Άμα τα έχετε ελέγξει και ξέρετε πόσο περίπου γράψατε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. :mrgreen:

Καλά αποτελέσματα σε όλους σας. :D

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε
Φυσική Πάτρας σου'ρχομαι!!! :cheesy:
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

γενικος βαθμος προσβασης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18,62

2ο επιστημονικο πεδιο 18165

3ο επιστημονικο πεδιο 17399

4ο επιστημονικο πεδιο 18165

ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Επιτελους βγηκαν οι βαθμοι!!!!!!

19760.Φυσικο ερχομαι!

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε
Μπραβο Μιχαλη!!!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Νιώθω λίγο μειονεκτικά :oops: ... Αλλά δεν πειράζει, αφού περνάω εκεί που θέλω(Φυσική φυσικά)!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

15813 στο 2ο και

16746 στο 5ο!!! :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Μπράβο σε όλα τα τσακάλια!!!

Αντε συνάδερφοι σας περιμένουμε!! Κοιτάξτε να ξεκουραστείτε το καλοκαίρι γιατί μετά έχετε πολύυυυ δουλειά...

μου θυμίσατε τα δικά μου (πριν δυο χρόνια)... :wink: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5742&highlight=17310

Δημοσιεύτηκε
Και εγώ καλά τα πήγα και είμαι αρκετά χαρούμενος! 18265 σε 2ο και 4ο.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
Δημοσιεύτηκε
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα! Εύχομαι να περάσετε όπου πραγματικά εσείς θέλετε και τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα!

Φιλικά,

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Δημοσιεύτηκε
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!Εγώ πέρασα μαθηματικό,πόλη ακόμα δεν ξέρω...Δεν είμαι ικανοποιήμενη οπότε θα δώσω και για 3η χρονιά...δεν θα τ αφήσω να περάσει έτσι... :cry: :evil:

Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)

Δημοσιεύτηκε
Πολλά συγχαρητήρια παιδιά. =D> Και εγώ πέρασα Φυσικό! :mrgreen: Έπιασα το τμήμα και της Αθήνας και της Θεσ/νικης! :cheesy: Θα δω πιο θα διαλέξω!Μπορούσα και καλύτερα βέβαια, εάν δεν μας πετσόκοβαν στην Τούμπα Θεσ/νικης! :frown: :lol:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Δημοσιεύτηκε
Α εμείς με τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ήμασταν πολύ καλά. Αφού σκέφτομαι να τους στείλω ένα κουτί πάστες και μια ανθοδέσμη για ευχαριστώ.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το μήκος κύματος της ακτ.υποβ. έφυγε απ’την ορατή περιοχή,όταν το Σύμπαν συμπλήρωνε τα 10 εκ. χρόνια.Η ημέρα η μία τέλειωσε μέσα στην φωτοπλημμύρα του 1ου δειλινού!Κ εγένετο εσπέρα κ έγένετο πρωί,ήμερα η μία.Δεν είχε αυγή!Είχε όμως μεσημβρία και δείλι..
Δημοσιεύτηκε
Δεν έχουμε όλοι την ίδια τύχη #-o #-o ](*,) Εμένα στα μαθηματικά γενικής ο ένας μου έβαλε 100 και ο άλλος 85...Έλεος!!! ](*,) ](*,) ](*,)

Δημοσιεύτηκε
Α και εμένα στην έκθεση ο ένας μου έβαλε 75 και ο άλλος 85... Τέτοια παντού υπάρχουν.... :-k
Δημοσιεύτηκε
Α εμείς με τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ήμασταν πολύ καλά. Αφού σκέφτομαι να τους στείλω ένα κουτί πάστες και μια ανθοδέσμη για ευχαριστώ.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αγαπητέ mangelo σε ζηλεύω!! :mrgreen: Το σχολείο μας 2 χρονιές συνεχόμενες έχει βαθμολογηθεί στα 2 πιο αυστηρά εξεταστικά κέντρα της θεσ/νικης. #-o Εχεί καεί κοσμάκης.... :lol:

Δημοσιεύτηκε
Α και εμένα στην έκθεση ο ένας μου έβαλε 75 και ο άλλος 85... Τέτοια παντού υπάρχουν.... :-k

Ναι, μόνο που άλλο έκθεση και άλλο Μαθηματικά Γενικής Παιδείας.Δεν συγκρίνονται. :mrgreen:

Είναι εξωφρενικό.Σαν να σου ζητούν 1+1 πόσο κάνει?Και λες εσύ 2.Και ο ένας βαθμολογητής να στο παίρνει σωστό και ο άλλος βαθμολογητής λάθος.. ](*,) Εεε, δεν γίνονται..! 8)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης