Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Μέσα κι εγώ. Αντε γιατί χαρμανιάσαμε :mrgreen:
...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
Δημοσιεύτηκε
Βρε παιδιά, βλέπω κάτι σύννεφα και μαζεύονται. Στο μεταξύ και στο freemeteo η πρόβλεψη είναι συννεφιά κατά τις 12:00 μέχρι το ξημέρωμα. Λέμε να το αφήσουμε για σήμερα. Αν είμαστε τυχεροί ας δούμε αύριο.
...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
Δημοσιεύτηκε

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δυστυχώς η σημερινή εξόρμηση τουλάχιστον από μένα, 50mm, Supernovus και Kyriakos61 ακυρώνεται γιατί η πρόβλεψη του freemeteo έδειξε αρκετή συννεφιά για το βράδυ... ](*,)

Ίσως παίξει για αύριο.

Νίκος Κουρούνης

Celestron C8 XLT

Helios Apollo 15X70

Vixen Ultima 7X50

Δημοσιεύτηκε
ΠΡΟΣΟΧΗ! Δυστυχώς η σημερινή εξόρμηση τουλάχιστον από μένα, 50mm, Supernovus και Kyriakos61 ακυρώνεται γιατί η πρόβλεψη του freemeteo έδειξε αρκετή συννεφιά για το βράδυ... ](*,)

Ίσως παίξει για αύριο.

Και απο αυριο μποφορια...εγω αλλαζω χομπι, θα αρχισω να μαθαινω μπιριμπα η ταβλι @#$%&* :evil:

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε

Σε αντίθεση με άλλους... εγώ ξέρω και μπιρίμπα και τάβλι... :-note

Μια βόλτα στο βουνό μόνο καλό μπορεί να κάνει. Άσε που φεύγοντας από εκεί μπορεί να έχεις διευρύνει τον ορίζοντα των δραστηριοτήτων σου :P

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά εγώ μπήκα στην ΕΜΥ και είδα αίθριο καιρό στην πόλη της Κορίνθου όλη την νύχτα.

Θερμοκρασία 22-23 βαθμούς Κελσίου και άνεμους μέχρι 4 ναυτικά μίλια την ώρα.

μην το ακυρώσετε. ( αν ήταν να έρθω και εγώ θα ερχόμουνα οπωσδήποτε.)

Εσύ να βγεις και να αποκριθείς παρών στο παρελθόν σου.

Ρέα Γαλανάκη. Από το, Ελένη ή ο κανένας.

Δημοσιεύτηκε

Τελικά όσοι ανέβηκαν εχθές στον Κιθαιρώνα ας αναφέρουν εδώ πως ήταν ο ουρανός.

Προσωπικά ήμουν λίγο πιεσμένος χρονικά και γύρω στις 7.00 διάβασα εδώ τα σχετικά του καιρού και το ανέβαλα άμεσα.

Δημοσιεύτηκε
Τελικά όσοι ανέβηκαν εχθές στον Κιθαιρώνα ας αναφέρουν εδώ πως ήταν ο ουρανός.

Προσωπικά ήμουν λίγο πιεσμένος χρονικά και γύρω στις 7.00 διάβασα εδώ τα σχετικά του καιρού και το ανέβαλα άμεσα.

Κι εγώ μια από τα ίδια και σήμερα έχω απίστευτες τύψεις. :(

Μακάρι να είναι καλός ο καιρός το ερχόμενο Π/Σ , κρίμα να χαθεί άλλη μια Νέα Σελήνη..

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα

Εχθες ( Παρασκευη ) ο ουρανος ηταν καθαρος στο βουνο, τουλαχιστον μεχρι τις 2 οπου και αντεξα. :oops: :oops: . Το προβλημα ηταν στο seeing λογω του αερα, σιγουρα δεν φυσαγε οπως το Σαββατο αλλα σου δημιουργουσε προβλημα. Για να καταλαβετε ο Κρονος εβραζε και ας ηταν ψηλα ](*,) ](*,) ,

Μεχρι την ωρα που εφυγα ημασταν 8 ατομα και 4-5 τσοπανοσκυλα ( καλη αναλογια :!: )

Παντως ηταν καλα αν αναλογιστει κανεις τις συνθηκες των προηγουμενων ΣΚ ή και του τρεχοντος !!!

Καλες παρατηρησεις με καθαρους ουρανους [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης